Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Rüzgara Karşı Mont Şıklığını Siper Et! >>
0

 

Soğuk hava şartlarından korunmak amacıyla üretilen kadın mont modelleri, moda dünyasında gün geçtikçe daha da popüler olmaya başladı. Deri, şişme, kot, kaban, kürk ve yağmurluk… Gördüğün gibi oldukça uzun bir kurtarıcı mont listemiz var. smiley Mevsim şartları ne olursa olsun, şık bir görüntü yaratabilmen için mont modelleri her zaman yanı başında yer alıyor. Bayan mont modelleri ile kombinlerini daha da ön plana çıkarman için şimdi biz sana hayat kurtaran birkaç ipucu vereceğiz. 

 

Mont Denilince Akla İlk Gelen: Şişme Mont Modelleri

Yıllardır gördüğün mont modelleri içerisinde severek kullanılan şişme mont modelleri ile soğuk hava koşulları seni asla yıldıramaz! Renk renk tasarımlarıyla karşına çıkan kadın şişme mont modelleri, tarzını yansıtabilmen için sana fazlasıyla seçenek sunuyor. Kırmızı, bordo, turuncu… O kadar farklı renkleri var ki cazibelerine kapılmaman imkansız görünüyor. smiley

Bayan mont dünyasında sınır yok tabii… Çok renkli olmak istemediğin zamanlar için daha koyu tonlarda tasarlanan şişme kışlık mont modelleri de var. Hatta mat renkli dokulardan sıkıldıysan, parlak kumaşa sahip siyah şişme mont modelleri, senin için ideal seçenekler arasında yer alıyor.

Kapüşonlu ve belden büzgülü kısa mont şeklinde karşına çıkan şişme mont modelleri, aklını başından alabilir...

 

Düz Renklerle Yetinmiyoruz: Tekrar Merhaba Ekoseli Kombinler

Ekosenin gücü adına! Ekose desen kullanılarak tasarlanan bayan mont modelleri vazgeçilmeyen parçalardan biri olarak dolabında taht kuruyor. Uzun yıllardır moda dünyasının klasikleri arasında çok sevilen ve her tasarıma uyum sağlayan ekose, yaz ya da kış fark etmeksizin bütün kombinlerine hareket katlamaya her zaman hazır! Bu hoş kareli desenler, kadın mont ya da kaban modelleriyle birleştiğinde sana katacağı muhteşem tarz ile daha da havalı görüneceğine emin olabilirsin.

Güçlü duruş katan çizgilerden oluşan ekose desenli tasarımların ahengini tatman için bayan ekose desenli kısa mont modellerini mutlaka denemeni öneriyoruz. Kombin konusunda da asla sıkıntı çekmeyeceğin kadın ekose desenli mont modelleri ile kumaş veya denim pantolon modelleri dilediğin gibi rahatlıkla kullanabilirsin. Ekoseyi biraz da spor şıklıkla buluşturmaya ne dersin? Evet diyeceğine emin olarak; ekose desenli mont modelleri ile baskılı tişört ve skinny pantolon kullanarak harikalar yaratacağını iddia ediyoruz.

 

Nostaljik ve Havalı Duruşu Yakala: Kürk Mont Modelleri

Kadınların her dönem dış giyim tercihleri arasında yer alan kadın kürk mont modelleri, hem soğuk hava şartları için oldukça uygun, hem de stilin için fazlasıyla şık bir tasarım oluyor.

Fazlasıyla göz alıcı bir görüntüye sahip olan kürk montlar, stiline hiç beklemediğin kadar mükemmel dokunuşlar yapıyor.

Düğmeli, fermuarlı, çıtçıtlı hatta kapüşonlu olarak sana sonsuz ve muhteşem seçeneklerle sunulan kürk modelleri ile günlük hayatında, tarzınla fark yaratmak için hiçbir engel yok!

Yumuşacık kürkler; tüylü dokusuyla seni sarıp sarmalarken, sevdiğin dokuda deri ya da süet bayan topuklu ayakkabı veya beyaz sneaker modelleri ile yakalamış olduğun ışıltıyla sokak modasında baş döndürebilirsin...

Sen de bu renkli dünyanın içerisinde kendini baş döndüren detayların akışına bırakmaya ne dersin? Daha fazla vakit kaybetmeden acilen seni kürklerin zengin ve renkli dünyasına bekliyoruz! smiley

 

 

 

 

Mükemmel Yumuşaklık Etkisi: Süet Mont ve Ceket Modelleri

Modası asla geçmeyen ikonik tasarımlardan biri olarak seni süet mont modelleri ile buluşturuyoruz. İnce mont formunda, bunaltmayan yapısıyla mevsim geçişlerinde zevkle kullanacağın kadın süet mont modellerini mutlaka mercek altına almalısın.

Hem hava koşullarına uygun giyim imkanı hem de çabasız şıklığı kolaylıkla elde edeceğin bayan süet montlar, farklı renkleriyle sana bol bol kombin çeşitliliği sunarken duruşuna hava katıyor.

Kısa veya uzun mont şeklinde gördüğün süet mont modelleri, tarzını her koşulda ön plana çıkaran tasarımlarıyla daima sana eşlik ediyor. Vazgeçilmeyen ve bağımlısı olunan bayan skinny pantolon modelleri ve bot modelleri kullanarak enfes kombinler yapabileceğin süet mont modelleri ile ortaya çıkan ışıltı sayesinde göz kamaştırabilirsin.

 

 

 

 

Hafif Formuyla Karşında: İnce Mont Modelleri

Mont denilince akla ilk gelen; kalın, şişme kışlık mont modelleri demiştik değil mi? Fakat montların olayı bu kadarla sınırlı kalmıyor… Yazdan sonbahara geçişte karşılaştığın fazla üşütmeyen hafif serinlik içerisinde çok fazla kalın olan dış giyim modelleri tercih etmek istemezsin diye düşünüyoruz. Tasarımcılar bu konuda da yine imdadına yetişiyor! Seni sıkmayan yapısıyla gün içerisinde rahat ettiren olan baharlık mont ve mevsimlik mont modelleri ile mevsim geçişlerinde de stiline özgürlük verebilirsin. smiley

Bayan mont modelleri, canlı renkleri ve parlak dokularıyla içini kıpır kıpır yapan görünümle seni buluşturarak, her an tarzına uyum sağlamayı başarıyor. Bu başarıyı kolaylıkla yakalamak için harika mont kombinine bayan sweat modelleri ile spor ve şık bir görünüm katabilirsin.. İşte bu Şahane kombinleri oluştururken, Oxxo’da zevkine göre “tam isabet” diyeceğin, harika ince mont modelleri bulabilirsin. 

 

 

 

Hayatında çok sık kullandığın ve kışın beraber yaşadığın dış giyim ürünlerinden olan kadın mont modelleri, nerede olursan ol; seni soğuk hava şartlarından ebediyen koruyor. Karlı havalarda; yumuşaklığına hayran kaldığın kalın, şişme kışlık mont, ılık rüzgarlı ve yağışlı havalarda ise; hafifliğiyle konfor sağlayan bayan yağmurluk mont veya kot mont modelleri tüm güzellikleriyle imdadına yetişiyor. İnce veya kalın kaban mont fark etmeksizin, içlerinden birkaç tanesi her sezon gönlünü çalmaya hazır bir halde seni bekliyor. Bir an önce muhteşem kombinlere yelken açtıracak olan bayan mont modelleri ile moda dünyasında yeni ufuklara yolculuk yapabilirsin. smiley

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr