Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Saçlarda Yeni Trend - Mohawk Örgü >>
0

Örgü modelleri hiç modası geçmeyen basitliği ile hepimizin kalbini çalan saç stillerinden biri. Doğallığı ve romantikliği ile hem günlük hayatımızda hem özel günlerde hem de akşam yemeğe çıkarken sıkça tercih ettiğimiz modellerden. Bu yazımızda ise son zamanların en trend modellerinden olan Mohawk Örgüyü ele aldık. İster büyük ister küçük olarak uygulayabileceğiniz bu model tüm saç kesim modellerine uygun. Kısa saçlarınız varsa ortadan minik bir örgü ile havanızı değiştirebilirsiniz. Uzun ve gür saçlılar ise hem atkuyruğu ile hem de saçları açıkken kolayca kullanabilirler. Dünyaca ünlü bloggerlar tarafından da seçilen bu modelin yapımı ise oldukça basit. Hemen hemen herkesin bildiği balıksırtı örgüyü ters şekilde uygulayarak yapılan bu örgünün farklı bir versiyonu ise saçları daha gür gösterebilmek için minik saç lastikleri yardımı ile yapılıyor. Bohem stile en çok yakışan saç modellerinden biri olan bu modeli bu yaz sık sık göreceğiz. Geçtiğimiz sene Coachella festivalinde karşılaştığımız middle /center örgüye bu sene gerçekleşecek olan festivallerde rastlayacağız. Senin için seçtiğimiz 8 farklı modelden ilham alıp sen de kendi stiline uygun örgüyü uygulayabilirsin.

                               

Bohem stiline çok yakışacak saçlardan olan Mohawk Örgüyü, bağcık detaylı uzun elbiseler, ispanyol paça pantolonlar, omuz dekolteli bluzlar ile kombinleyerek stilini tamamlayabilirsin.New York Moda Haftası'nda Chiara Ferragni'yi bu stiliyle gördük.

                             

Burada ise uzun saçlılar için ilham kaynağı olabilecek modelleri görüyoruz. Saçını ortadan belirttiğimiz gibi ördükten sonra yanda kalan saçlarını kalın bir maşa yardımı ile maşaladıktan sonra aç. Veya tamamını örerek romantik bir stile imza atabilirsin.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr