Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sevgililer Günü Hediye Fikirleri! >>
0

 

 

Her yer kırmızı tonlarla ve kalplerle dolmuşken Sevgililer Günü hediyesi için seçim yapma vakti gelmiş demektir… Sevginin temsili olan bu gün için sevgiline, eşine, sevdiklerine ve hatta kendine dilediğin hediyeyi alarak mutluluğun zirvesine ulaşabilirsin! “Peki ne alacağım?” diye düşünüp kararsız kaldıysan biz yanındayız… Sevgililer günü hediye fikirleri ile seçimini yapmak için bizi takip et!

1.Sıcak Dokuların Birlikteliği!

Trikolar ve süet dokular mevsime sıcaklık katarken sevgililer günü hediye fikirleri için de yol gösterici oluyor… Sen de mükemmel hediye seçimi için vegan kürk detaylı triko hırka ve süet çanta modelini tercih edebilirsin. Herkesin çok sevdiği bu iki sıcak dokunun mevsime katacağı güzel enerji onun çok hoşuna gidecek!

 

 

 

2.Mükemmel Uyum!

Pamuk karışımlı dokusu ve toparlayıcı etkisiyle büyüleyen bir skinny pantolon… Vegan deri dokusuyla tarzına güç katacak bir şapka modeli… Sevgililer günü hediye fikirleri içerisinde dikkat çeken bu iki parçayı sevdiklerine armağan etmek harika olabilir. Skinny jean modelinin kusursuz duruşu ve vegan deri şapkanın havalı görünümü göz kamaştırıyor! :)

 

 

 

3.Kışa Yakışan Detaylar!

Kışa uyumlu bir elbise ve yumuşacık dokulu bir şal ile mevsimin keyfini çıkarmak mümkün… Sevgililer gününde hediye olarak tercih edilebilecek olan bu iki parçayı bir araya getirerek güzel bir hediye kombini yapabilirsin. Sevgilini veya eşini mutlu edebilmek için midi elbise ve kalın şal modelinin sıcaklığından destek al! :)

 

 

 

4.Sevgililer Gününde Romantizm Rüzgarı!

Floral desenlerin etkisi yazdan bu yana devam ederken OXXO’nun Pure Soul İç Giyim koleksiyonu da romantizm rüzgarına dahil oluyor… Çiçek desenli uzun elbise ve dantel detaylı bralet modeli sevgililer günü hediye fikirleri için mükemmel seçenekler arasında! Elbise modelinin floral romantizminin yanında biye ve dantel detaylı bralet modelinin romantizmi ona çok yakışacak…

 

 

 

5.Biraz Hareket ve Işıltı!

Ajurlu örgünün hareketli görünümü romantik triko ile bizi karşılarken ışıltılı taş detaylı kemer modeli dikkatimizi fazlasıyla çekiyor! Sevgililer günü hediye fikirleri içerisinde göz kamaştıran bu önerimiz sayesinde triko ve ışıltı severler çok mutlu olacak… Ayrıca triko kazak modelinin yaka kısmında yer alan taş detayı da kemerle birlikte mükemmel bir uyum yaratıyor! :)

 

 

 

6.Siyahın Çekiciliğini Seviyoruz!

Siyah rengin her parçaya çok yakıştığını biliyoruz… Hepimizin favorisi olmayı başaran bu renk bizce sevgililer günü hediye fikirleri için çok uygun! Siyah mini elbise harika bir kurtarıcı olurken, bağcıklı çizme modeli feminen görünümü destekliyor… Sen de hediye seçerken kararsız kaldıysan önerdiğimiz mini elbise ve topuklu çizme modeli ile onu mutlu edebilirsin! :)

 

 

 

7.Klasik Vurgu ve Kurtarıcı Detay!

Klasik ve güçlü kombinlerin anahtar parçası olan blazer ceketler vazgeçilmezimiz! Ayrıca günü kurtaran en önemli aksesuarlardan biri telefon çantası! Ceket ve çanta birlikteliğinden oluşan sevgililer günü hediyesi harika olabilir… Herkesin dolabında mutlaka olması gereken bu iki parçayı kesinlikle değerlendirmelisin.

 

 

 

8.Olmazsa Olmaz Kırmızı Tonlar!

Sevgililer gününün olmazsa olmazı dediğimiz kırmızı tonlar aşkı ve sevgiyi temsil ederken bu renkleri hediyelerde de görmekteyiz… Sen de sevgililer günü hediye fikirleri arasından seçimini yaparken kırmızı rengin hakim olduğu bir armağan hazırlayabilirsin. Çok sevilen crop triko hırka ve dantel detaylı iç giyim takımı hazırlayacağın hediye için ideal seçenekler! :)

 

 

Sevgililer günü hediye fikirleri için sen de seçimini yap ve sevdiklerini mutlu et! Mutluluk ve aşk her daim seninle olsun… #oxxolovesyou

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr