Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sezonun En Trend Bayan Gömlek Modelleri >>
0

En şık ve trend bayan gömlek modelleri OXXO’da! Birbirinden güzel renk ve modelde tasarlanan bayan gömlek modelleri her sezon oxxo.com.tr’de yer alıyor. Pamuk gömlek modelleri, yaz aylarında en çok tercih edilenler arasına giriyor. Geniş renk seçeneği ve trend tasarımıyla çok sevdiğimiz gömlek modellerini şort, etek ve kot pantolon modelleri ile rahatlıkla kombinleyebilirsin.

Bayanların günlük hayatta en çok tercih ettiği parçalar arasında bulunan gömlekler hem çalışma hayatında hem de günlük hayatta kombinlerin olmazsa olmaz parçası haline geliyor. Hem şık hem spor stilin anahtar parçalarından olan gömlek modelleri için buraya tıklayabilirsin.

                               

Her kadının dolabında mutlaka bulunması gereken parçalardan olan beyaz gömlek modelleri her tarza ve her stile uygun bir tasarıma sahip. Uzun gömlek modellerinden, kısa gömlek modellerine kadar birçok farklı tasarımı bulunan beyaz gömlekler dolapların en zamansız parçalarından biri.  

                               

Çizgili gömlek modelleri de sezonun en çok tercih edilen gömlek modelleri arasında yer alıyor. Bol kesim çizgili gömlekler %100 pamuk kumaşıyla yaz aylarında terlemeyi önlüyor. Tek renk gömlekler de yaz kış vazgeçemediğimiz modellerden bol kesim gömlekleri yazın büstiyer ve atletlerle kombinlerken kışın kot ceket veya trikoların içine giyerek kombinleyebilirsin. 

                               

Sıfır kollu gömlekler de yaz aylarının en trend ve kurtarıcı parçaları arasında bulunuyor. Hem pamuklu hem de jean olarak tasarlanan kısa kollu gömlekler kot pantolonlar ile kombinlendiğinde trendy bir görünüm sergilemeni sağlıyor. Şifon gömlekler hem plaj stilinde hem de yazlık kombinlerde kurtarıcın olacak. 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr