Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Sıfır Makyaj Trendi >>
0

Ünlü şarkıcı Alicia Keys tarafından başlatılan Sıfır Makyaj trendi kısa sürede birçok ünlüyü de etkisi altına almayı başardı.Alicia Keys yazısında sosyal medyada dayatılan “ideal kadın” portresine ayak uydurmaya çalışmanın yorucu olduğunu belirterek doğal güzelliğin benimsenmesi gerektiğini belirtmişti.

                                                            

İnternette yayınladığı bir yazı ile sıfır makyaj trendini başlatan Alicia Keys en son klibinde hiç makyaj yapmadan kameraların karşısına geçti."Artık ne yüzümü, ne ruhumu, ne düşüncelerimi, ne zorluklarımı, ne duygusal gelişimimi hiçbir şeyi saklamak istemiyorum" diyen Alicia Keyse birçok dergiye verdiği röportajda da makyaj yapmadı.Sıfır makyaj akımı ise sosyal medyada #Nomakeupmovement hashtag’i ile trend oldu. Bu harekete ünlülerde cevapsız kalmadı, kısa sürede birçok ünlü isim makyajsız halleri ile sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşmaya başladı.

                                   

Alicia Keys'e ünlülerden de destek gecikmedi Gigi Hadid ve Bella Hadid kardeşler de makyajsız fotoğraflarını instagram hesaplarından paylaştılar. Fakat bu akım pek uzun sürmeyecek gibi görünüyor.

                                  

Beyonce her fırsatta makyajsız halini sosyal medyada paylaşan ünlüler arasında yer alıyor. Victoria's Secret mankenlerinden Doutzen Kroes'ta doğal güzelliği ile Alicia Keys'e destek veren ünlüler arasında yer aldı. Fotoğrafını daha paylaşmadığımız birçok ünlü de makyajsız fotoğraflarını instagram hesaplarından #Nomakeupmovement hashtag’i ile paylaştı. Makyaj her ne kadar yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası olarak görünse de aslında doğal güzelliğimizi korumak her şeyden daha önemli. Sen de #Nomakeupmovement etiketi ile instagram hesabından makyajsız halini paylaşabilirsin heart


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr