Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Şık, Minimal ve Feminen; Erika Boldrin >>
0

İlhama doyamadığımız günlerden birinde bu kez İtalyan stilist ve sokak modası yıldızı Erika Boldrin’in stilini mercek altına almaya karar verdik. Şık, minimal ve feminen bir tarzı olan Boldrin aynı zamanda farklı renkleri bir araya getirmeyi seviyor. Kendisini takip ediyorsan çok fazla risk almaktan da kaçındığını biliyorsundur. Zira Instagram hesabına baktığında onu sıkça blazer ceket ve jean pantolon ikilisiyle görmen mümkün. Stilinde sade ama doğru parçaları bir arada kullanıp abartıdan uzak görünümünü aksesuarlar ile tamamlamaktan yana. Erika Boldrin stili kadar bakımını da çok önem veriyor. Verdiği bir röportajında saçlarının sağlıklı görünmesini kimyasal ürünlerden uzak durmasına ve sadece organik ve vegan ürünler kullanmasına borçlu olduğunu söylüyor. Sen günlük hayatında saç düzleştiricini ne sıklıkla kullanıyorsun bilmiyoruz ama Erika, saç düzleştiricisini kullanmayı bıraktıktan sonra saçlarının daha da güçlü ve sağlıklı hâle geldiğini söylüyor. Saçlarına en az stili kadar önem veren sokak yıldızı aynı zamanda doğal yağlardan da fazlasıyla destek alıyor.

 

 

Pastel Tercihler

Pastel renkleri seviyor ama üzerinde çok solgun durduğunu veya kombinleyemediğini düşünüyorsan doğru yerdesin. Çünkü pastel tonlar Erika Boldrin’n en sevdiği renk skalalarından biri. Mesela pembe ve yeşilin pastel tonlarını bir arada kullandığı tulum ve blazer ceket kombinasyonu favori görünümlerinden biri. İki farklı pastel rengi bir arada kullanmaktan çekiniyorsan Boldrin gibi üzerindeki bir parçayı beyazdan yana kullanabilirsin.

Retro Göndermeler

2019 defileleri gerçekleşirken sokak fotoğrafçılarının merceğine 80’lerin modern havasıyla yansımıştı Erika. Retro görünümlerini seviyor olacak ki onu farklı dönemlere gönderme yaparken sıkça görebilirsin. Mesela mom jean pantolon ve desenli bir tişört ile 90’lara gönderme yaparken, pötikare bir elbise ve siyah taytıyla Twiggy’nin yıllarını modernize ediyor.

Uzun Botlar

Diz altı topuklu botları Erika ustaca stiline adapte ediyor. Bazen bir tayt ile giyerek retro bir görünüm elde ediyor. Bazen de mini boy etekler ile kombinleyerek stilini farklı bir boyuta taşıyor. Oversize bir blazer ceket, pilili metalik midi bir etek ve beyaz diz altı botlarıyla sokak modasının yıldızı olmayı sence de fazlasıyla hak etmiyor mu?

 

 

 

 

Blazer Tutkusu

Erika Boldrin’in stilinden bahsederken blazer ceketler için ayrı bir başlık açmasak olmazdı. Zira tam bir blazer ceket tutkunu. Gardırobunda birçok renk ve kalıpta blazer modeli bulmak mümkün. Midi etekler, elbiseler, tişörtler, tulumlar… Aklına gelebilecek her parça ile ustaca kombinleyen ve alabildiğine cool görünün yıldız bu konuda da tam bir ilham kaynağı.

Beklenmedik Birliktelikler

Erika her ne kadar sade ve minimal bir tarza sahip olsa da beklenmedik parçaları da bir arada kullanmayı seviyor. Tıpkı sezonun yükselen parçalarından işçi tulumlarını dolgu topuk ayakkabılarla kombinlediği gibi. Ya da yemyeşil yılan derisi görünümde bir çantayı diz üstü beyaz çizmeler ve püsküllü ceketi le kombinlediği gibi. Hangimizin aklına gelirdi ki?

Beyaz Aşkına

Pastel tonlarının yanı sıra beyaz da İtalyan stilistin en sevdiği renkler arasında. Nötr bir renk olmasından dolayı her görünümüne rahatlıkla adapte edebiliyor. Özellikle ayakkabı tercihlerinde sıkça tercih ediyor. Dolayısıyla ayakkabılarda beyaz rengin giyilmeyeceği tabusunu yıkıyor. Ayrıca beyaz pantolon ya da eteklerini de renkli üstleriyle giyerek tüm dikkatleri renklerin enerjisinde topluyor.

 

 

 

 
 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr