Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Stil Rehberi - Montunla Oluşturabileceğin 3 Farklı Stil Önerisi >>
0

Renk skalası ve model çeşitliliği ile OXXO montlara bir tıkla ulaşabilirsin. Her zevke ve tarza uygun bir çok çeşidi ile rahatlıkla kombinleyebileceksin. Uzundan kısaya, kalından inceye, kaşeden süete kadar her modeli bulabileceksin. Kış stilimizin anahtar parçalarından olan montlar ile bir çok stil oluşturabiliriz. Çizmeler, botlar, jeanler veya etekler ile bir çok farklı görünüme sahip olabileceğimiz gibi şal, atkı, eldiven ve bere ile kombinini hareketlendirebilirsin. Farklı bir görünüm için zıt renkleri kombinlemelisin.

                                            

Süet parçaların trend olduğu bu sezon çantan ve ayakkabında aynı dokuları tercih ederek bütünlüğü yakalayabilirsin. Yırtıklı bir skinny jean ve şişme montunla kalın şalını kombinlemelisin.

                                           

Örgü boyunluklar bir kaç sezondur sokak stilinin anahtar parçalarından. Krem rengi veya taba rengi kıyafetlerinle lacivert aksesuarlarını kombinleyerek zıt renklerin ortaya çıkardığı şıklığın tadını çıkarabilirsin.

                                           

Deri botlar yağmurlu ve karlı havaların vazgeçilmezi. Kürk yakalı şişme montunun detayını kürk ve deri birleşimi askılı çantanla kombinleyerek hem trendi yakala hem de bakışları üzerine topla. Fotoğrafların üzerine tıklayarak kombinlere ulaşabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr