Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Stilinizi Zenginleştirecek 4 Basit Yöntem >>
1

 

Giydiklerinizi Daha Zengin Göstermenin Yolları

Grafik desenlerle, blok renklerle ve farklı dokuları bir arada kullanarak giydiklerinizi daha havalı gösterebileceğinizi biliyor muydunuz?  Kontrast renklerin uyumundan doğan görüntüyle üzerinizdekileri daha kaliteli gösterebilir, sezonda da moda olan bir kemeri belinize takarak kombininizi  bir adım ileriye taşıyabilirsiniz.

İşte giydiklerinizi olduğundan daha zengin gösterecek tüyolar: 

- Desenli Paltolar

Düz renklerden oluşan kombininize bu sene çok moda olan hayvan desenli ya da grafik desenli bir palto ekleyerek dikkat çekici bir stile sahip olabilirsiniz. 

  

- Kemer Detayı

2015 İlkbahar ve Kış döneminin en popüler aksesuarı kemerler. Belinize takacağınız bir kemerle hem inceliğinizi ortaya çıkartabilir hem de giydiklerinizi daha iddialı bir hale getirebilirsiniz.

- Parlak Renkler

Parlak ve güçlü renkler tasarımları her zaman daha iddialı, daha zengin gösterir. Kuvvetli renklerin oldukça popüler olduğu bu dönemde skinny jean ya da kalem eteğinizi renkli bir trikoyla tamamlayarak dikkat çekici olabilirsiniz.

 

- Farklı Gömlekler

Yakası detaylı, crop-top ya da ekose desenli... Kazaklarınızı ya da ceketlerinizi 2015 İlkbahar/Yaz sezonunda öne çıkan parçalar arasında yer alan farklı detaydaki gömleklerle tamamlayın, stilinizi ortaya koyun.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr