Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Süper Fiyatlı Ürünlerle Stilini Tamamla >>
2

 Hepimizin hayali uygun fiyatlı fakat kaliteli ürünlerle kombinler oluşturabilmek. Sizin için hazırladığımız 4 kombin önerisi ile hem uygun fiyatlı hem de kaliteli kombinler elde edebileceksin. OXXO Online’da Süper Fiyatlar kategorisine tıklayarak ulaşabileceğin ürünlerle kendi kombinini oluşturabilirsin. Süper fiyatlar kategorisinde pantolon, mont, kazak, hırka, ceket, etek ve aksesuar modellerine ulaşabilirsin.

Kış aylarının vazgeçilmez rengi mavinin tüm tonlarında seçenekler sunan süper fiyatlar kategorisinde. Pantolon, gömlek,hırka,tişört ve şallara ulaşabilirsin.

               

Pantolonlarda öne çıkanlar neler? Derseniz. Esnek kumaşlı, yüksek belli skinny jeanler, muhteşem kesimi ile sizi hayran bırakacak. Gün geçtikçe hakimiyet alanı genişleyen pantolonlar, gündüzden geceye zamansız parçaya dönüştü. Jeanlerini ister bir sneakerla istersen bir stiletto ile tamamla şıklık yarışına sen de katıl.

              

Eşsiz dokusu ve tasarımlarıyla çok seveceğin OXXO süper fiyatlı ürünleri kaçırma! Çabasız şıklık ve uygun fiyatlı ürünler için fotoğrafa tıkla!

                


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr