Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Trend Alarmı: Tüyler >>
0

Sezonun yükselen trendi tüyler, bambaşka stiller yaratmanı sağlayacak. Bu sezon özellikle kokteyllerde veya after partylerde kullanılan kuş tüyü detaylı parçalar, hareketli yapısı ile dikkat çekiyor. Farklı parçalarla da birleştirebileceğin tüy detaylı parçaları, spor ayakkabılarınla kombinleyerek günlük stilinde kullanabilirsin.

İlkbahar-Yaz aylarında tüyler akseuarlardan, ayakkabılara, elbiselerden eteklere kadar her kıyafeti ele geçirecek. Üstelik tüyler bu sezon bir detay olmaktan çok, kıyafetlerin ana unsuru olacak. Evde kendi başına da rahatlıkla uygulayabileceğin bu trendi yapmak çok basit. Çok fazla giymediğin, fakat değerlendirmek istediğin bir parça kıyafet ile işe başlayabilirsin. Tuhafiyelerde kolaylıkla bulabileceğin tüyleri pantolonların paçalarına, triko veya tişörtlerin kollarına, etek uçlarına uygulayarak trende ayak uydurabilirsin. 

 

 

 

 

Hafif Hisset

Özellikle boyfriend kot pantolonların paçalarında gördüğümüz tüyler hem şık hem de spor kombinlere ayak uydurmanı sağlayacak. Akşam bir yere yemeğe giderken bile kullanabileceğin tüy detaylı kot pantolon modellerini, topuklu ayakkabılar ile kombinleyebilirsin. Üzerine giyeceğin bir blazer ceket ve topuklu ayakkabıların ile çok şık görüneceksin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yumuşak Etki

Ceketlerde ve kot ceketlerde de görmeye başlayacağımız tüyleri biz çok sevdik. İstersen bir davette istersen after partylerde giyebileceğin tüy detaylı klasik ceketleri kumaş pantolonların ile kombinleyebilirsin. Kot ceketlerini veya deri ceketlerini evde kendi başına da değerlendirebilirsin. Ceketinin sırt kısmında ve kollarında kullanabileceğin tüyleri dilersen yakalarında bile kullanabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uçuş Uçuş

Yaz düğünlerinin olmazsa olmaz parçası olacak tüy detaylı etekler göz alıcı değil mi? Basic parçalarla bile kombinleyerek şıklığı yakalayabileceğin tüy detaylı etekleri topuklu ayakkabılarla da spor ayakkabılarınla da kombinleyebilirsin. Belinde kullanacağın bir kemer yardımı ile bel hattını ortaya çıkarabilirsin. Bizim önerimiz, tüy detaylı etekleri basenli olmayan bayanların tercih etmesi. Aksi taktirde olduğundan daha geniş görünebilirsin. Tüy detaylı parçaları vücudumuzun ince ve dikkat çekmek istediğimiz bölgelerinde kullanarak algıyı hedeflediğimiz bölgeye çekebiliriz.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr