Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Trend: Nakış ve Arma Detaylı Jeanler >>
2

Arma ve nakış işlemeli jeanler bu sezonun en favori parçalarından. Bahara en uygun jean modellerinden olan nakış ve arma detaylı jean pantolonlar çok cool ve şık görünmemizi sağlıyor. Cool bir görünüm için arma detaylı jeanleri tercih edebilir, şık ve romantik bir stil için çiçek nakışlı modelleri tercih edebilirsin. Beyaz bir tişört ve beyaz spor ayakkabı modelleri ile kombinleyerek sokak modasına uygun rahat bir stil elde edebilirsin.

 

 

 

 

Nakış

En eğlenceli trendlerden biri olan nakış işlemesi. Ceketler, aksesuarlar ve ayakkabılar derken jeanlere de sıçrayan bu trendi çok sevdik. Jean pantolonlarını tek renk üstlerle veya yine nakış işlemeli parçalar ile kombinleyebilirsin. Fakat dikkati tek yere çekmek her zaman daha faydalı olacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arma

Arma detaylar, jeanleri eğlenceli  ve dikkat çekici hale getiren unsurlardan. Arma detaylı parçaları bomber ceket modelleri, ve deri ceket modelleri ile kombinleyebilir ve eğlenceli çantalar ile tamamlayabilirsin. Arma detaylı jean pantolon modelleri çok dikkat eçkici olduğundan ayakkabılar ve üst grup giysilerde sadeliğe gitmekte fayda var.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr