Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Tropikal Esintiler; Cosmic Jungle >>
0

Sen de artık kendini kızgın kumlardan serin sulara atmak istemiyor musun? Belki gerçek hayatta istediğin o tropik tatili yapman her zaman mümkün olmayabilir. Ama bu ruhu günün her anında hissetmen mümkün. Şehirde tropikal rüzgârlarla sokakların tozunu atmaya hazır ol. Yeni koleksiyonumuz Cosmic Jungle ile güneyin tropikal ruhunu gardırobuna taşıyoruz. Günün her anında sana ve etrafına enerji verecek bu koleksiyonla kendini zaman zaman Bahamalar’da, zaman zamansa Karayipler’de hissedeceksin. Yağmur ormanlarının tropikal havasından esinlenerek hazırladığımız koleksiyonda sarıdan kırmızıya, yeşilden maviye renk paletinin en canlı tonlarını bulacaksın.

 

Sıcak tonların hakim olduğu büyük yaprak desenleri ferah bir his uyandırıken, sarı ve kırmızı tonları enerjini tazeliyor. Bu rengarenk görünümleri ise beyaz ve siyah gibi nötr tonlar tamamlıyor.

 

Havalar ısındıkça tabii kıyafetlerin üzerinde yokmuş hissi uyandıracak kadar hafif olmasını isteyebilirsin. Merak etme Cosmic Jungle serisi tam da bu istediğini karşılıyor. Keten, pamuk ve viskon karışımlı kumaşlar âdeta tiril tiril bir etki yaratıyor. Koleksiyondaki detaylar ise stiline hem feminen hem de dinamik bir hava katacak. Koleksiyondaki pantolon ve eteklerde yer alan ahşap düğmeler ise görünümlerde dikkat çeken detaylardan. Belini ince gösteren büzgülü detaylar ile fırfırlar görünümüne feminen bir etki katıyor. Bunların yanında bağlama detayları ile stiline hareket katabilirsin.İster alışverişe giderken ister arkadaşlarınla keyifli buluşmalarında Cosmic Jungle serisi ile enerji saçacaksın.

 

 

 

 

 

 

Seride yer alan bağlama detaylı şort elbise Cosmic Jungle’ın deyim yerindeyse yıldız parçası diyebiliriz. Zarif duruşu, dökümlü kesimi ve tiril tiril kumaşıyla sıcak havalarda hem ferahlık sağlıyor hem de havalı bir görünüm sağlıyor. Belindaki bağlama detayı ise feminen görünümüne hareket katarken narin bir çizgi oluşturuyor. Hem krem hem de mavi tonlarının olduğu elbise, derin yırtmaçından görünen şort detayıyla hareketleniyor.

 

Mary jane tarzı bir ayakkabıyla kombinlediğinde bahar akşamlarının tropikal esintilerinde göz kamaştıracaksın. Tercihini daha mini bir elbiseden yana kullanmak istersen hem şık hem de göz alıcı kırmızı rengiyle yaka detaylı mini elbiseye göz atmanı öneriyoruz. Yakalarda ve üst bölgesinde yer alan fırfır detaylarıyla hem baharın enerjisini yansıtacaksın hem de enerjinle dikkatleri üzerine çekeceksin.

 

Yazın olmazsa olmazı şortlar da tabii ki Cosmic Jungle’ın içinde yer alıyor. Hardal ve mavi tonlarında bulabileceğin bağlama detaylı püsküllü şort, kumaşının rahatlığı ve zarif dikiş detayıyla farklılaşıyor. Bel kısmında yer alan lastik ve çift bağlama detayı ise spor bir şıklık yakalamanı sağlayacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serideki fırfırlı askılı bluz ile kombinlediğinde hem spor bir görünüm elde edeceksin hem de kıyafetlerindeki detaylar stilin hareketlenecek. Düğme detaylı yüksek bel pantolon ile de gün boyu hareket özgürlüğünü korurken stilinden ödün vermeyebilirsin. Bol kesim ve sade bir çizgisi olan bu pantolonları tek omuz fırfır detaylı bluzun harektiyle tamamlayabilirsin. Bu ikilide sade görüntüne küçük detaylar ile enerji katacabilirsin. Dört farklı renk seçeneği âdeta gardırobunun kurtarıcı parçalarından olmaya aday.

 

Ve gelelim devasa yaprakların hâkim olduğu, seni Bahamalar’a ışınlayacak parçalara. Baştan aşağı rengarenk yaprakların yer aldığı çok renkli desenli uzun tulum, yaz aylarının sonuna kadar en sevdiğin parça olmaya aday. Hem tenine hava aldıran dokusu hem de detaylarıyla şıklığı vaz geçemediğin konforla buluşturuyor.

 

Çok renkli desenli yırtmaç detaylı etek ve çok renkli desenli kruvaze bluz ise fırfırlı kesimi, derin sırt ve göğüs dekoltesi ile OXXO’nun enerjisini yansıtan en iddialı parçalardan.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Etiketler : kombin , cosmic jungle , tropik ,

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr