Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yaz Güncellemesi: Elbiselerin Gücü Adına! >>
0

 

 

Yaz Güncellemesi: Elbiselerin Gücü Adına!

Elbiselerle yakın dostluk kurduğumuz günlere geldiğimiz için mutlu olduğunu biliyoruz! Rengarenk desenler, doğal dokular ve benzersiz tasarımlar ile karşımıza çıkan elbiseler gardırobumuzu hareketlendirme için yeterli oluyor. Günlük yaşamımızda, ofis günlerinde veya özel davetlerde bu güçlü parçaların enerjisinden yararlanıyoruz. Bazen feminen etkiyle bazen doğadan aldığımız ilham eşliğinde elbise kombinleri ile modumuzu yükseltiyoruz! Şimdi; bu sezon OXXO’da hangi elbiselerle tanışman gerektiğini göstermeye hazırız! Hadi başlayalım…

 

1.Fark Yaratma Zamanı!

Sıra dışı tasarımları sevenler için harika bir elbise önerimiz var… Cut out detaylı, boyundan bağlamalı ve beli ip detaylı elbise modeli! Birçok detayın mükemmel şekilde bir araya geldiği bu parçayı tatil günlerinde sandaletlerle ve hasır şapkalarla kombinleyip fark yaratmaya hazır ol! :)

 

 

 

2.Mini Elbise Rüzgarı!

Mini elbiselerin harika enerjisi yaz günlerine çok yakışıyor! Özellikle çiçekli desenlerle tasarlanan bu elbiseler biri şimdi karşında… Günlük hayatında veya plajdaki içini ısıtan vakitlerde o sana eşlik edebilir! Sezonun favorileri olan kalın tabanlı terliklerle veya sandaletlerle mini elbise modelini birleştirmek süper olur… :)

 

 

 

3.Daha da Renkli!

Renklerin enerjisine inanıyoruz ve bu güzel enerjiyi kullanmayı çok seviyoruz! Elbise kombinleri içerisinde de renklerin uyumuyla birlikte yol almamak imkansız… Çünkü elbiselerle oluşturduğumuz yaza özel kombinlerin en önemli özellikleri; renkler ve desenler! Askılı uzun elbise de bu özellikleri taşıdığına göre hemen tanışma zamanı! Hadi şimdi görsellere tıkla ve onu keşfet… :)

 

 

 

4.Mutlu Eden Detaylar!

Elbise kombinleri ile mutlu eden detayları yakalamak çok kolay! Özellikle sıcak yaz günlerine rahatlık katarken stilini de destekleyebileceğin bir mini elbise ile mutluluğu yakalaman mümkün… Bağlanabilen askı detayı ve harika dokusu ile karşına çıkan bu elbise topuklu terliklerle kombinlenmeyi bekliyor! :)

 

 

 

5.Canlanmaya Hazırız!

Çiçek desenli elbise modeli ile canlanmaya hazır mısın? Biz fazlasıyla hazırız! Benzersiz elbise kombinleri için güzel bir seçenek olan bu parçanın katlı volanlı tasarımı kalbini çalabilir… Uzun elbise modeli, askılı zarif tasarımı ve doğadan ilham alan desenleriyle yaz günlerine bir güneş gibi doğmaya hazır! :)

 

 

 

6.Dikkatler Üzerinde!

Dokusuna ve cut-out detayına hayran kalacağın bir elbise önerimiz var! Sade ama etkili elbise kombinleri için en güzel seçeneklerden biri olan bu parçayı mutlaka favorilerine eklemelisin… Onu hafta sonu buluşmaların veya tatil günlerin için dilediğin parçalarla birleştirip yazın keyfini çıkarabilirsin! :)

 

 

 

7.Desenlerde Yaz Çiçekleri!

Yazın benzersiz enerjisini bize en iyi şekilde hissettiren çiçek desenleri mini elbiseler çok yakışıyor değil mi? Sen de böyle bir mini elbise arıyorsan doğru yerdesin! Hem sandaletlerle hem de topuklu terliklerle uyum sağlayabilen çiçekli mini elbise şimdi senin olmalı… Onu bu yaz şehirde veya tatilde değerlendirebilirsin! :)

 

 

 

8.Vazgeçilmez Klasik: Black Dress!

Herkesin dolabında mutlaka bir siyah elbise olması gerektiği konusunda hemfikiriz! Kriz anlarında kurtarıcı olan siyah elbise modellerinden biri şimdi karşında… Yaz sıcaklarında sana konfor sunacak olan V yaka mini elbise modelini en rahat sandaletinle veya kalın tabanlı sneakerınla kombinlemenin keyfini kaçırmamak gerek… :)

 

 

 

9.Desenlerin Ritmi!

Elbise kombinleri içerisinde desenlerin ritmi yaz mevsimine uyumlu olarak karşımıza çıkıyor… Çiçek desenlerini çok sevmenin yanında geometrik tasarımların da yeri çok başka diyebiliriz! Yırtmaçlı elbise modeli tam da bu konu için en güzel örnek! Geometrik deseniyle göz kamaştıran bu elbisenin viskon içerikli dokusu çok hoşuna gidecek… :)

 

 

 

10.Her Mevsim Triko!

Trikolar artık her mevsim farklı görünümlerle kombinlerimize dahil oluyor. O parçalardan biri ajurlu triko elbise… Hafiflik hissi veren dokusu ve ajurlu örgüsü ile bohemliğin dozunu artırıyor! Yaz günlerinde mükemmel uyumu yakalamak için onu hasır terliklerle ve çantalarla kombinlemeye ne dersin? :)

 

 

Şimdi elbise kombinleri içerisinden seçimini yapıp yazın keyfini çıkarabilirsin! Güneşin sıcaklığı ve yaz günlerinin mükemmel enerjisi ile modunu yükseltmek için oxxo.com.tr’yi ziyaret etmeyi unutma… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr