Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yaza Özel Pantolon Seçimleri! >>
0

 

 

Hayatımızın her döneminde pantolonlar vazgeçilmez parçalar olarak yerini koruyor… Yüksek bel, bol paça, skinny veya mom fit pantolonlar farklı formlarıyla her zaman kurtarıcımız oluyor! Günlük hayatta, ofis günlerinde, buluşmalarda veya sporda… Her yere uyumlu olabilen bu parçalarla sen hangi kombinleri yapıyorsun? Şimdi pantolon kombinleri için sana yepyeni fikirler ve parçalar sunmaya geldik! Bizi takip et…

 

1.Ekstra Yumuşaklık Senin Olsun!

Modal karışımlı ekstra yumuşak dokusuyla seni büyüleyecek bir pantolon… Onunla hafta sonu egzersizlerine ayıracağın zamana veya açık hava yürüyüşlerine konfor katabilirsin. Günlük hayatında favorin olacak soft touch jogger pantolon için görsellere tıklaman yeterli!

 

 

 

2.Kargonun Denim Hali!

Pantolon kombinleri ile uzun zamandır hayatımızda olan kargo form… Zaman zaman yükselişe geçen popülerliğiyle her seferinde kalbimizi çalan bu formun jean hali çok hoşuna gidecek! Pamuklu dokusu ve rahat kalıbı ile oversize tişörtleri ve kalın tabanlı sneakerları birleştirmek harika olur! :)

 

 

 

3.Sürdürülebilir Formu Carrot-Fit ile Keşfet!

Tencel(Lyocell) ve pamuk karışımlı dokusuyla geri dönüştürülebilir formun en güzel örneklerinden biri! Carrot-fit pantolon modeli OXXO’daki efsaneleşen konumunu hala koruyor… Nefes alabilen anti bakteriyel dokusu sayesinde sporda, evde veya dışarıda aradığın konfor seninle olacak, buna eminiz! :)

 

 

 

4.Straight Fit ile Konforu Yakala!

Straigt fit pantolon modelinin modal karışımlı yumuşacık dokusuyla rahatlığı en iyi şekilde yakalaman mümkün olacak… Sporda veya dışarıda dilediğin gibi kullanabileceğin bu parçayı crop toplarla veya oversize tişörtlerle kombinlemek mükemmel! :) Pantolon kombinleri için sana farklı fikirler verecek olan bu parçayı kaçırma…

 

 

 

5.Vazgeçilmez Mom Fit Seni Bekliyor!

Pantolon deyince akla gelen formlardan biri mom fit… Geçmiş yıllardan günümüze kadar kendini yenileyerek gelen mom fitlerden biri şimdi karşında! Diz kısmı yırtık detaylı, paça ucu kısa püsküllü olan bu mom fit jean çok hoşuna gidecek… :)

 

 

 

6.Şimdi Jogger Kargo Zamanı!

Soft touch formlu pantolon serimiz devam ediyor! Konu rahatlığa gelince aklında belirecek jogger kargo pantolon bu seride yerini alıyor… Jogger formun mükemmelliğine dahil olan kargo cepler ve yumuşacık doku eşliğinde kombinlerin harika olabilir! :)

 

 

 

7.Wide Leg Jeanler Çok Başka!

Jeanler, her zaman pantolon kombinleri içerisinde uyum yaratıyor fakat wide leg jeanlerin yeri çok başka! %100 pamuklu wide leg jean pantolon modelinin rahatlığı ve kusursuz görünümü seni bekliyor… Onu mevsime uyumlu olarak sandaletlerle ve hasır çantalarla kombinleyebilirsin! :)

 

 

 

8.Doğaya Kucak Açtıran Jogger!

OXXO’da efsaneleşen parçalardan biri şimdi karşında! Her sezon farklı renkleriyle gördüğümüz bu pantolon üretilirken %40 daha az su tüketiliyor ve aynı zamanda geri dönüştürülebilir içeriğe sahip… Kullanırken doğadan alınan ilhamı en iyi şekilde hissederek sürdürülebilir modaya dahil olmanın keyfini sürebilirsin! :)

 

 

 

9.Takım Uyumuna Dahil Ol!

Takım olarak kullanılabilen parçaların ahengini çok sevdik! Bu ahenge dahil olan desenli pantolon modeli, aynı desendeki crop top ile bizleri selamlıyor… Tül formlu desenli flare pantolonu ister başka parçalarla ister crop top ile takım olarak kullan, seçim senin! :)

 

 

 

10.Slouchy Fit ile Yaza Devam!

%100 pamuklu denim dokular pantolon kombinleri ile yaza doğallık katlamaya devam ediyor! Onlardan biri slouchy fit denim pantolon… Rahatlığına alıştıktan sonra yakın dostluk kuracağın bu parçayı dikişsiz crop topların yanında sneakerlarla veya sandaletlerle kombinlemek isteyebilirsin! Hafta sonu keyfi slouchy fit ile bambaşka olacak… :)

 

 

 

Yaza özel seçimlerle pantolon kombinleri içerisinden dilediğini seç… Mevsimin keyfini çıkarmak, tatil günlerine rahatlık katmak veya yaz akşamlarını keyifli hale getirmek bu parçalarla mümkün! Daha fazlası için oxxo.com.tr’yi ziyaret etmeyi unutma… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr