Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Yeni Bob Saç Modelleri >>
0

Yanlış kesilmiş görünümlü saçlar bu sezonun saç trendleri arasında geliyor. Podyumlardan sokağa sıçrayan bu akım çoğunluğun tercihi olmasa da asimetrik saç kesimleri asi ve cool görünmek isteyenlerin tercihi olabilir. Çene hizasında olan bob kesimler yerine kulak hizasına çıkan kesimler ilgi görüyor. Özellikle defilelerde geçen sezon görmeye başladığımız bu görünüm Sonbahar-Kış sezonunda da moda dünyasını etkisi altına almış görünüyor.

Kısa kesilmiş bob kesimli saçlar ve perçemler geniş alınlı kişilerin tercihi olabilir. Saçını bob model kestirerek yüzünün daha küçük görünmesini sağlayabilirsin. Dağınık perçem modelleri de geniş alınlar için tercih edilebilir.

                          

Biçimsiz dağınık kesimler daha günlük ve kullanılabilir olduğu için dalgalı saçlara sahip olanlara çok yakışacak. Saçını dağınık bob kesim modellerinden esinlenerek kestirerek saçlarını doğal haliyle de kullanabileceğini unutma. Fön makinesi ile saçını kurutmadan önce saçlarına deniz tuzu spreyi uygulayabilir veya saç köpüğü ile şekillendirebilirsin. Makas izi belli olan bob saç modelleri ise daha cesaretli ve çılgın görünüyor değil mi? Yukarıda da söylediğimiz gibi cool ve asi görünmek isteyenlerin tercih edebileceği en trend saç kesimlerinden.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr