Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Yeni Yıl Rehberi 3: Yılbaşına Özel Nail Art Fikirleri! >>
0

 

Happy New Yeeaaar! Yeni yıl hazırlıkları tam gaz devam ederken vitrinlerdeki ışıltılar hepimize heyecan veriyor… Yılın en güzel zamanlarından biri olan yılbaşı, hayatımızın birçok noktasını renklendirmeye de devam ediyor. Aralık ayı boyunca etrafımızı saran kırmızılar, renkli ışıklar ve hediye fikirleri… Şimdilik hepsini bir kenara bırakıp biraz tırnaklarımıza ışıltı katmaya ne dersin? Sen de yılbaşı akşamında keyifli anlar yaşarken tepeden tırnağa kendini yeni yıl heyecanına kaptırmış olmayı istersen diye düşünüyoruz! Bu sebeple şimdi yılbaşı nail art fikirleri ile karşındayız ve başlıyoruz!!!

1.Vazgeçilmez Yılbaşı Renkleri!

Yılbaşı için nail art fikirleri araştırırken en sık karşılaştığımız görünümlerden biri kırmızı ve yeşil renklerin yanı sıra yeni yılı temsil eden motiflerin bir arada olması… Mesela yeni yılda akla gelen geyik sembolünün en sevimli halini sen de tırnaklarına uygulayabilirsin. Vazgeçilmez kırmızı ve yeşil tonlarla birlikte tatlı geyikler, kar taneleri ve noel baba şapkası gibi figürler harika olur! :)

 

 

 

2.Yeşil Tonlar ve Işıltılar!

Yılbaşında süslü çam ağaçlarında ilham alan nail art fikirleri ilgi çekici! Yeşil tonlar kullanılarak oluşturulan temel rengin üzerine uygulanmış ışıltılar ve yılbaşı süsü şeklideki figürler tam olarak yeni yıl ruhunu yansıtabilir… Tırnaklarında hem ışıltı hem de yeni yıldan esintiler görmek istersen bu nail art trendi tam senlik! :)

 

 

 

3.Göz Alıcı Kırmızı!

Yeni yıl hazırlıklarının baş rengi kırmızı! Kırmızının en çarpıcı tonlarını gördüğümüz bu zaman diliminde nail art fikirleri de bu konuya dahil oluyor… Belki tamamen kırmızı renkle tırnaklarını vurgulamak isteyebilirsin. Ama yılın en güzel zamanlarından birine şahit olduğumuzu düşünürsek; biraz fark yaratmak da aklından geçiyor olabilir. Eğer böyle düşünüyorsan doğru adrestesin! Kırmızı tonlarla bir ya da iki tırnak üzerine uygulanacak olan yılbaşı baston şekeri figürü ve ışıltılı şeritler tam olarak yeni yıl ruhuna uygun! :)

 

 

 

4.Zamansız Beyaz!

Beyaz tonların nail art trendleri içerisindeki zamansız duruşu hepimize heyecan veriyor. Beyaz ojenin sadece yaz mevsimiyle sınırlı kalmadan kendini kışa adapte eden oje fikirleriyle buluşması mükemmel… Şimdi yılbaşı nail art fikirleri ile karşımıza çıkan bu trendin çeşitlendirilebilen görünümleri kalbini çalabilir! Beyazı zenginleştiren nude tonlarla birlikte uygulanan ışıltılı geometrik şekiller ve yeni yıl motifleri oldukça dikkat çekici…

 

 

 

5.Daima French Nails!

French oje trendinin zaman içerisinde renklenen görünümlerini yeni yıl nail art fikirleri içerisinde değerlendirebilirsin! Dilediğin yılbaşı renklerinden birini nude tonlu oje üzerine french olarak uygulayabilir ve sadelikten yana olan stilini ortaya çıkarabilirsin. Bu oje trendinde dilediğin kadar ışıltı kullanabilir, yeni yıl ruhunu temsilen yeşil ya da kırmızı tonlardan birini seçebilirsin! :)

 

 

 

6.Yılbaşı Ağacı ve Kokina Çiçeği!

Her yılbaşında en temel semboller arasında ilk sıralara yerleşen çam ağacı ve kokina çiçeği… Evlerimize renk katan bu unsurlarla yeni yıl ruhunu yakalarken, yılbaşı nail art fikirleri de peşimizden geliyor! Kırmızı tonları kullanmayı sevmeyenler veya minimal görünümlerden hoşlananlar için harika bir trend keşfi… Nude tonlu oje üzerine uygulanan çam ağacı, kokina çiçeği ve yılbaşı baston şekeri! Tam olarak yılbaşı atmosferine uygun olan bu görünümleri her tırnağına ayrı ayrı kullanarak rengarenk bir görünüm yakalayabilirsin! :)

 

 

 

7.Yılbaşı Renkleri Bir Arada!

Daha önce bahsettiğimiz gibi yılbaşını temsil eden yeşil ve kırmızı renkleri dilediğin gibi bir arada kullanmaya ne dersin? Tırnaklarında göz alıcı renkleri görmeyi sevenler için harika bir nail art fikri! Yılbaşı nail art fikirleri içerisinde yer verdiğimiz bu uygulamayı ışıltılı tonlarla taçlandırabilir ve farklı geometrik şekillere yer verebilirsin. Yeni yıla girerken tırnaklarına renk katmak çok hoşuna gidebilir! :)

 

 

Sen de yılbaşı nail art fikirleri içerisinden en sevdiğin renkleri ve figürleri seç, ışıldamaya hazır ol! Yeni yıla girerken üzerinde yılbaşı ruhunu temsil eden detayları taşımak seni çok iyi hissettirecek… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr