Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yeni Yılda Kışa Beyaz Yakışır! >>
0

 

Yavaş yavaş soğuk havaya adapte olmaya başladın… Kazakları, kabanları ve çizmeleri saklandıkları yerlerden çıkardın! Yazlıkları bir kenara kaldırıp, kışlıkları dolabına yerleştirirken sen de bu mevsimde çok fazla koyu renklere büründüğünü fark ettin mi?

Kış geldiğinde bulutlu ve yağmurlu hava koşullarının etkisiyle belki de modun biraz düştü... Tabii ki buna bağlı olarak kıyafet seçimi yaparken koyu renklere yöneldin. Ama artık bu algıyı yıkmanın vakti geldi… Ayrıca renklenmek için sebep çok; yeni yıl yaklaşıyor ve her yer ışıl ışıl!

Hazır yeni yıl heyecanı her yeri sarmışken, sen de beyaz tonlar ve krem rengi eşliğinde ışığını yansıt.

 

1.Beyaz ve Krem Karışımı

Gri bulutları dağıtıp tarzını ortaya koyabileceğin iki renk ile karşındayız! Krem tonlarıyla uyum sağlayan beyaz renk eşliğinde sen de parla!

Geçmişe atıfta bulunan kısa ve desenli hırkaların hareketliliği bu sezon dolabına misafir olsun… Aynı zamanda sıcacık tutacak olan bu hırkalarla; beyaz mini etekler ve krem rengi salaş gömlekler kullanarak yeni güne bir güneş gibi doğabilirsin!

Hem içini ısıtacak hem de 2020’de özel hissetmeni sağlayacak krem rengi kombinler senin için iyi bir başlangıç olacak…

 

 

2.Baştan Aşağı Beyaz

Beyaz pantolon sadece yazın giyilir algısından çıkmaya hazır ol! Ayrıca bembeyaz kombinine bol pantolon eklemeyi de unutma… Bitmedi! Yeni sezonda karşına çıkan beyaz botlar eşliğinde daha da ön planda olman mümkün…

Son olarak zamansız şıklık veren kürk ceketlerin beyaz tonlarını da kombinine eklemelisin. Bir kar tanesi kadar saf ve yalın görünen tarzınla sıcacık kal…

 

 

3.Olmazsa Olmaz Desenler

Desenli dokuların hareketli dünyası her zaman çok renkli! Kışın da bu renkli dünyaya mutlaka dahil olmalısın…

Kazaklar ve aksesuarlar üzerinde sıklıkla gördüğün zebra desenini bu sefer de uzun veya midi boy bir elbise ile tarzına uyarla!

Beyaz alt tona sahip olan, krem rengi desenli midi elbiselerle zarif görünümü keşfetmeye ne dersin? Desenli elbiselerle sıcaklığı da yakalamak için uzun kollu ve balıkçı yakalı modeller kullanmak senin için iyi bir fikir olabilir…

Uzun ve midi elbise demişken; çizmeleri de mutlaka bu kombinde kullan ve ışıldamaya hazır ol… Yeni sezonda popüler olan uzun çizmeleri ustalıkla stiline uygulaman mümkün.

 

 

4. Kremler Arasında Renkli Dokunuş

Yeni sezonda ön plana çıkan beyaz ve krem rengi kabanların cazibesine katıl! Görünüşüne hayran kalacağın kombinler için süet detayları da sakın unutma…

Kahverengi mini süet eteklerle ve krem rengi uzun çizmelerle yakalayacağın uyumu bir düşün… Ayrıca sokak modasına tam anlamıyla ayak uydurmuş olmak ve kombinine patlayıcı etki vermek için renkli bereler de kullanabilirsin… Yeni yılda bu parçalarla oluşturacağın stil bütünlüğüne aşık olacaksın!

 

 

5.Krem Rengin Aksesuarlara Etkisi

Peşini bırakmayan aksesuarlar arasında yer alan kemerlerin dokulu deri ile buluşmasına şahit ol! Büyük tokalı deri kemerlerin siyahlarda olduğu kadar krem ve beyaz renklerle olan uyumuyla için ısınsın… Krem tonlardaki bu parçaları; bol kazaklar ve elbiseler üzerinde bel kemeri olarak tercih etmekle kalmayıp, blazer ceketlerle de mutlaka kullanmalısın.

Bildiğin üzere sneakerların artık mevsimi yok! Mevsimsiz parçalar arasında bulunan sneakerları sıklıkla beyaz renk çeşitleriyle gördün… Şimdi de sıra krem rengi sneakerlara geldi! Bu sneakerları bol paça pantolonlar veya mini eteklerle dilediğin gibi kullanıp rahatlığın keyfini çıkar.

 

 

 

Yeni yılda iç açıcı renklerden oluşan kombinlerle enerjini yükseltmek için acele et! Sezonun en yenileriyle ve krem rengi detaylarla tarzını yansıtmak için oxxo.com.tr’ye davetlisin…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr