Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yepyeni Kombinlerle Sonbaharı Selamla! >>
0

 

 

Akşam serinlikleriyle, zaman zaman bulutlanan gökyüzüyle ve ani bastıran yağışlarla sonbaharın gelişini fazlasıyla hissettik… Artık gardırobumuzdaki yazlıklara yavaş yavaş veda etmeye başladık. Mevsime uygun olarak daha kalın dokulara kucak açmaya hazırız! Sonbahar kasvetini hiçe sayarak, renklerle ve desenlerle mükemmel kombinler yapmak için sabırsızlanıyoruz… Şimdi sen de sonbahar kombinleri ile yeni mevsimi selamlamaya ne dersin?

1.Mükemmel Ekose!

Sonbahar mevsimiyle birlikte oduncu gömleklerin sıcacık dokuları ve ekose desenin büyüleyici etkisi etrafımızı sardı! Tüm bunların birleşimi olarak karşımıza çıkan gömlek ceket formunu da çok sevdik… Uzun zamandır trendler arasında yer alan ekose gömlek ceket modelleriyle henüz tanışmadıysan şimdi tam zamanı! Sana önereceğimiz ekose gömlek ceket modelini mini eteklerle ve oversize tişörtlerle kombinleyip işe veya okula gitmeye hazır ol! Gününü güzelleştirecek olan bu kombini postallarla veya kalın tabanlı sneakerlarla tamamlamak harika olabilir… :)

 

 

 

2.Yüksek Doz Rahatlık!

Sonbahar kombinleri ile yeni mevsimi selamlarken rahatlığımızdan ödün vermiyoruz! Sezonun favorisi olan kargo pantolonlar bu rahatlığı desteklerken oversize triko kazaklar da peşimizden geliyor… Bu salaş görünümü çok seveceğine eminiz… Harika bir hafta sonu için bu ikiliyi yağmurlu günlerde şişme montlarla, daha sıcak günlerde ile kot ceketlerle tamamlayabilirsin! :)

 

 

 

3.İspanyol Esintisi!

İspanyol paça pantolonların yeri bizim için çok başka! Nostaljik kombinlerin aranan parçası olan İspanyol paça pantolonlardan biri şimdi karşında… Sonbahar kombinleri için kurtarıcın olacak bu pantolonu triko hırka modelleriyle ve crop toplarla birleştirebilirsin. Bu kombini mevsime uygun olarak postallarla veya kovboy çizmelerle kombinlemeye ne dersin? :)

 

 

 

4.Takım Gücü ve Klasik Etki!

Takım olarak kullanılabilen parçalar uzun bir süre daha bizimle olacak gibi görünüyor. Sen de şimdi özel dokuyla tasarlanan crop atlet ve midi etek takımıyla sonbahar kombinleri oluşturabilirsin. Bu takımı klasikliğin gücüyle birleştirmek için blazer ceketlerden yardım almak da mükemmel olur… Bu kombini ister iş günlerinde ister özel buluşmalarda kullan, seçim senin! :)

 

 

 

5.İçini Isıtan Dokular!

Sonbahar geldiğine göre içimizi ısıtan dokulara kucak açma vakti geldi demektir! Son dönemlerde fazlasıyla popüler olan kapitoneli puf dokular bizim de favorimiz… Sen de gardırobuna böyle bir parça eklemek istersen doğru yerdesin. Kapitoneli uzun mont modeli sonbahar kombinleri için vazgeçilmezin olabilir! Onu pileli mini etek modelleriyle ve kapitone sırt çantalarıyla kombineleyerek yeni güne enerji katabilirsin… :)

 

 

 

6.Push Up Skinny Seninle!

OXXO’da efsaneleşmiş parçalar arasında yer alan push up skinny pantolon modeli yepyeni renkleriyle karşında! Vücudu kusursuz bir şekilde sarıp toparlayan bu pantolon modeliyle tüm gün çok rahat hissedeceksin… Ayrıca sonbahar kombinleri için bu pantolonu triko kazak veya gömlek modelleriyle kombinleyerek ofis günlerindeki yoğunluğa keyif katabilirsin! :)

 

 

 

7.Havalı Kargo ve Güçlü Vegan Deri!

Bazı parçaların bir araya gelişiyle ortaya çıkan havalı görünümler çok başka! Vegan deri dokulu gömlek modeli ve düşük bel kargo pantolon bu görünümü elde etmek için ideal seçenekler arasında… Hafta sonu için planlanan arkadaş buluşmaları için bu kombini en sevdiğin sneakerınla veya postal botlarla tamamlayabilirsin, bu özgürlük senin! :)

 

 

 

8.Süveter Aşkına!

Sevdiğimiz parçalar arasında yer alan süveter mevsimi geldi! O zaman bu parçaları favori kombinlerimize dahil etmeye hazırız demektir… Saç örgüsü detaylı oversize triko süveter ile klasik beyaz gömlekleri ve jeanleri birleştirmek harika olabilir! :)

 

 

 

9.Mevsime Uyumlu Midi!

Midi etekler her mevsimde kombinlerimize dahil olmayı başarırken bu sezonda favorimiz hangisi olacak? Tabii ki mevsime uyumlu desenlerle tasarlanmış pileli midi etek! Serinleyen havanın etkisiyle sıcaklığı yakalamak için tercih edeceğin triko hırkalarla çiçekli midi etek modelini kombinleyebilirsin. Ofis günlerinde veya akşam buluşmalarında bu parçadan mutlaka yardım al! :)

 

 

 

10.Aradığın Zarafet Şimdi Karşında!

Sonbahar kombinleri için aradığın zarafeti desenli tül elbise modeliyle yakalayabilirsin. Hem özel buluşmalar hem de günlük hayatın için kurtarıcı olacak bu elbise seni bekliyor! Onu mevsime uyumlu olarak uzun çizmelerle ve deri ceketlerle birleştir ve ışılda! :)

 

 

Sonbahar kombinleri için aradığın birçok parçayı bizimle keşfetmen mümkün! Kombinlerin için sana ilham verecek parçaları ve daha fazlasını görebilmek için oxxo.com.tr’yi ziyaret edebilirsin. :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr