Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yılbaşı Gecesi İçin 10 Stil Önerisi >>
1

Yılbaşı gecesi ışıl ışıl ve şık olmak hepimizin arzusu. Peki nasıl giyinelim, ne renkler tercih edelim derseniz cevabı burada. Yeniyılı karşılamaya sayılı günler kala, yeniyıla dışarıda girmeyi planlayanların aklında hep aynı soru :) Yılbaşı gecesi ne giysem?

Yılbaşı denildiğinde aklımıza şüphesiz kırmızı geliyor, fakat kırmızıdan ziyade simli ve ışıltılı parçalar seçerekte bakışları üzerinize toplayabilirsiniz. Gideceğiniz yere göre seçeceğiniz kıyafetlerle hem şık görünün hem de cool olun. Sezonun trendi ışıltılı parçaları seçerek hem modaya uygun görünün hem de ışıl ışıl parlayın. Hem klasik kombinlerde kullanabileceğiniz kalem elbiseler, hem de kot pantolon ve stilettolarınızla tamamlayabileceğiniz ışıltılı bluzlar ile çok şık görüneceksiniz. Dışarı çıkarken üzerine alacağın bir kaşe kaban ile stilini tamamlayabilirsin. Seçeceğin bootieler veya çizmeler de geceye en uygun parçalardan olacak.

                   

    OXXO tasarımcılarının Yılbaşı'na özel olarak tasarladığı ürünlerle dışarda bir akşam yemeği için yada bir ev partisi için seçenekleri rahatlıkla bulabileceksin. Işıltılı ve çizgili parçalar ile stilini hareketlendirebilirsin. Pantolon tercih edip rahat olmak istiyorum dersen, seçenek çok fazla ışıltılı bluzlar OXXO mağazalarında seni bekliyor. Yılbaşı kıyafetin kadar makyajın ve saçında çok önemli, yılbaşı gecesi için bizim önerimiz sade gözler kırmızı dudaklar. Saçlarını ise kıyafetinin dekoltesine göre fönleyebilir veya toplayabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr