Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yoga Zamanı: Egzersizlere Rahatlık Kat! >>
0

 

 

Yaz mevsimiyle birlikte güneşi selamlamaya hazırız. Yoga egzersizleri ile vücudumuzu esnetirken mental olarak da rahatlamanın mümkün olduğunu biliyoruz… Bütün bu egzersizlerle yazın keyfini çıkarırken üzerinde konforlu parçaları taşımaya ne dersin? Hem günlük hem de egzersiz zamanlarında severek kullanacağın tişörtler, şortlar ve taytlar eşliğinde her daim harekete hazır olacaksın! :)

 

1.Her An Rahatlık!

Sadece iki parçanın rahatlığı ile yoga egzersizleri veya yapacağın diğer spor aktiviteleri artık daha keyifli olacak… Hafta sonu yapacağın açık hava yürüyüşlerinde taytlı şort modelinin konforu ve pamuklu tişörtün doğallığı gününe hareket katabilir! Bu kombinle birlikte yoga matı üzerinde geçireceğin vakitler fazlasıyla verimli geçecek…

 

 

 

2.Güneşe Selam!

Farklılıktan yana olan parçalar hoşuna gidiyorsa onları yoga egzersizleri yaparken rahatlıkla kullanabilirsin. Bu konuda destekleyici olacak esnek crop top ve harem pantolon modeli favorin olabilir! Ayrıca crop top modelini ve harem pantolonu birlikte veya ayrı ayrı kullanarak farklı kombinler de yaratabilirsin…

 

 

 

3.Daha Fazla Hafiflik!

Yoga egzersizleri ile fiziksel ve zihinsel rahatlığa ulaşırken üzerinde bulunan kıyafetlerin hafifliği çok önemli… Ekstra esnek askılı atlet modeli ve yırtmaçlı bol pantolon modeli ile her hareketini özgürce gerçekleştirebilirsin. Günlük hayatında da kullanabileceğin bu parçalarla tanışmak için hemen görsellere tıkla! :)

 

 

 

4.Renklerin Enerjisi!

Renklerin enerjisine her zaman inanıyoruz! Her rengin üzerimizde bıraktığı farklı bir enerji var… Bu renklerin bir araya gelişi ise tamamen yüksek enerjiyi destekliyor! Sen de yoga egzersizleri yaparken modunu yüksek tutacak desenli crop top modelini tercih edebilirsin… Aynı zamanda yogaya ek olarak pilates veya fitness gibi egzersizlerde de bu parçadan yardım alabilirsin! :)

 

 

 

5.Tek Parçanın Gücü!

Yoga egzersizleri veya pilates antrenmanlarında yanında olabilecek bir tulum var! Tek başına ve güçlü bir şekilde karşına çıkan halter yaka tulum modeli çok hoşuna gidecek… Esnek ve yumuşak dokusu ile hareket alanına özgürlük katmak mümkün olacak. Onunla birlikte özgürlüğünü ilan etmeye ne dersin? :)

 

 

 

6.Senin Özgürlüğün!

Kendine vakit ayırıp, ruhunu dinlemenin ve bedenini esnetmenin yarattığı mükemmel hissi yoga egzersizleri ile yakalayabilirsin. Yoga egzersizleri ile bu hissi yakalarken sana eşlik edecek parçalardan biri askılı crop top ve desenli tayt modeli! Günlük yaşamında da vazgeçilmezin olacak bu parçalarla tüm gün konforun keyfini çıkarabilirsin… :)

 

 

7.Kusursuz Konfor!

Mavi rengin güzel enerjisini pamuklu oversize tişört ve yırtmaçlı bol pantolon ile yakalamak harika olmaz mı? Bu bütünlüğün kusursuzluğu yoga hareketleri yaparken sana enerji verecek… Oversize tişört modelinin nefes alabilen kumaş yapısını yüksek bel taytlarla da birleştirebilir ve vücuduna esneklik katabilirsin…

 

 

Yoga egzersizleri için tercih edebileceğin parçalarla güneşi selamla ve gününe enerji kat! Yapacağın başka egzersizler veya günlük hayatında kombinlerine rahatlık katmak için Spor Giyim kategorisine göz atabilirsin… :)

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr