Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Young Poets Koleksiyonumuzla Tanış >>
0

Yepyeni koleksiyonumuz Young Poets ile tanışmaya ne dersin? Romantik ve genç trendin sezonun en favori renkleri ile bütünleştiği bu koleksiyonda aradığını bulacaksın. Desenler ve fırfırlı parçalar ile oluşturacağın kombinler ile romantik bir stile imza atacaksın.

Sezonun trendlerini yakalamak isteyenlerin çok seveceği bu koleksiyonda birçok farklı detay bir araya geliyor. Uçuşan volanlar, dantel detaylar ve fırfırlar bu sezonun olmazsa olmaz parçalarından. Bu detayları süet çanta modelleri ve çizmeler ile tamamlayarak tamamen romantik bir görünüme sahip olabilir ve küçük dokunuşlarla stilini gündüzden geceye rahatlıkla taşıyabilirsin.

                                           

Volan detaylı pantolon modelleri ile sokak modasına imzanı atmaya hazır mısın? İster basic bir triko ile tamamla istersen desenli şık bir bluzla tamamlayıp stiline renk kat. OXXO Pantolon modelleri rahatlığı ve trend tasarımı ile mağazalarda ve OXXO Online'da seni bekliyor. 100% Viskondan üretilen desenli bluz modelleri ise, boynundaki kuşak detayı ile dikkatleri üzerine toplamana yetecek. Yepyeni süet çanta modelleri de iki farklı kullanım özelliğine sahip ister omzuna asıp kullan istersen bel çantası yap karar senin.

                          

Dantel ve kürk detaylı parçalar ise kadınlar için olmazsa olmazlar arasında geliyor. Dantelli ispanyol paça pantolon modellerini gündüzden geceye rahatlıkla kullanabilirsin. Üzerine giyeceğin salaş bir kazak ve kaşe kabanın ile tamamlayacağın dantelli pantolonun ile sokak modasına imzanı atacaksın.

                                       

Kışın en sevileni elbette trikolar. Hem üst hem de alt giyimde sıkça tercih edilen triko modelleri, birbirinden farklı model ve renklerle OXXO'da yer alıyor. Pileli etek modelleri ise yepyeni bir tasarımla Kış sezonunda can buluyor. Pileli triko etek modelleri, pırıltılı dokuması sayesinde hem şık hem de günlük kullanıma uygun. Spor ayakkabı modelleri ile kullanırken günlük bir stil elde edeceğin gibi, topuklu  bot veya çizme modelleri ile şık bir stil oluşturabilirsin. Sen de Young Poets koleksiyonumuzla hemen tanışmak istiyorsan tıkla yesheart

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr