Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Youth Gangs Koleksiyonumuzla Tanış >>
0

Rahat ve genç stil, enerjik ve capcanlı tasarımlarla sunan OXXO okul sezonuna yepyeni bir koleksiyonla merhaba diyor. 2016/17 Sonbahar - Kış sezonuna, Youth Gangs koleksiyonuna ile başlıyor.

Dinamik ve renkli parçaların kombinlenmesiyle oluşan Youth Gangs koleksiyonu, kapüşonlu sweatshirtler,birbirinden cool büstiyerler, mesajlı t-shirtler, uzun elbiseler, bomber ceketler, salopet pantolonlar, spor ayakkabı ve sırt çantaları ile tamamlanıyor. Salopet pantolonları, farklı renklerdeki crop toplarla kullanabilir, denim ceketlerle sokak stilini yansıtabilirsin.

Her sezon dolabının olmazsa olmazı denimler bu sezon OXXO’da nakış detayları ile farklı bir boyut kazanıyor. Özel kesimleri, benzersiz kalıplarıyla denim pantolon, etek, ceketler ve Youth Gangs koleksiyonu sokak modası tarzını dolaplara yansıtıyor. Gelelim koleksiyondan senin için seçtiğimiz parçalara;

                                              

Geçiş mevsimlerinin favori parçası olan Bomber ceketler sırt detayıyla buluştu. Hem cool görünümü hem de mevsime uygun tasarımı ile çok sevilen bomber ceketlerin iki farklı rengi bulunuyor. Stilimizin olmazsa olmaz parçalarından olan büstiyer ve atlet modelleri de Youth Gangs koleksiyonumuzda yer alan parçalar arasında. Spor ayakkabılar ve sırt çantalarını çok seveceğin bu koleksiyon okulda kullanabilmenin avantajını sunuyor.

                                            

Transparan detaylı sweatshirtler bu sezonun yükselişe geçen parçaları arasında yer alıyor. Youth Gangs temasına ait büstiyerlerle kombinleyeceğin sweatshirt modellerini, kot pantolon modelleri ile tamamlamalısın. Sırt detaylı büstiyerler ise hem tek başına kullanıma hem de farklı parçalarla kombinleyebilmen için birebir.

                                           

Okul sezonunun olmazsa olmaz parçalarından olan çizgili triko hırkalar ve beyaz gömlekler de bu koleksiyonun anahtar parçaları arasında yer alıyor. Hırka modellerini beyaz gömlek ve nakış detaylı tişörtlerle kombinleyerek sezonun sokak modasına ayak uydurabilirsin. Bu sezonun en moda görünümlerinden olan kat kat giyinme trendini ise bu koleksiyonla gerçekleştirmen mümkün. Ayrıca uzun çorapların spor ayakkabılarına çok yakışacak.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr