Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Zamansız Jean Tutkusu! >>
0

 

 

Her ne olursa olsun jeanler gardırobumuzun kahramanlarından biri! Nesiller boyunca farklı formlarla kombinlere dahil olan jean tutkusunun yeri çok başka… Mom, straight, boyfriend ve skinny gibi birçok fitin hayatımıza dahil oluşuyla birlikte günlük kombinler havalı detaylara sahip oldu! Bir oversize tişörtle veya crop topla oluşturulan kombinleri jeanlerle ön plana çıkarmak mümkün olabiliyorken, tabii ki jean tutkusu kalbimizi çalacaktı! :)

Hadi şimdi birlikte yeni sezona özel jean kombinleri ile yeni fitleri ve formları keşfedelim…

1.Yaşasın Jogger Jeanler!

Jogger formun vazgeçilmez olduğu konusunda hemfikiriz! Rahatlığı ve mükemmel görünümü destekleyen jogger pantolonların jean olarak karşımıza çıkması heyecan verici… Sen de günlük hayatında joggerlara yer vermeyi seviyorsan bu jean pantolon çok hoşuna gidebilir! İster rahat mı rahat bir sneakerla ister mevsime özel bir sandaletle kombinle… :)

 

 

 

2.Jean Şort Rüzgarı!

Yaza serin bir esinti katan jean şortlar şimdi sahnede! Yaz tatiline veya şehirdeki hafta sonu planlarına eşlik edecek %100 pamuklu ve cut out detaylı mini jean şort ile tanış… Hasır detaylı terlikler ve crop toplar bu parçayı en iyi şekilde destekleyebilir. Jean konforunu yeniden deneyimlemek için jean şort modeli yeterli olacak! :)

 

 

3.Mom Jean Aşkınai!

Geçmişten günümüze kadar gardıroplarda kendine yer bulan mom jeanler tam anlamıyla efsane! %100 pamuklu dokusuyla karşına çıkan bu mom jeanlerden birini OXXO’da bulman mümkün… Favorin olacak pamuklu mom jean modeli ile mevsim fark etmeksizin dilediğin kombini yapabilirsin. O sana her zaman uyum sağlayacak! :)

 

 

 

4.%100 Pamuklu Bermuda!

Jeanlerin her formu kalbimizi çalıyor demiştik… Onlardan biri yeni sezonda karşımıza çıkar bermuda jean şort… %100 pamuklu formu ve cut out detaylı paça görünümü ile bu yaz vazgeçilmezin olacak bu parçayı oversize tişörtlerle ve konforlu sandaletlerle birleştirip mevsimin keyfini çıkarabilirsin! :)

 

 

 

5.Mükemmel Baggy Fit!

Jeanlerle sınırsız rahatlık mümkün! Bu rahatlığı en iyi şekilde destekleyen formlardan biri ise baggy fit… Bedenden uzak formun verdiği konforun en iyi örneği olarak %100 pamuklu baggy fit pantolon modeli seni bekliyor! Günlük hayatında aradığın rahatlığı yakalaman için tasarlanan bu parça, beli lastikli ve wide leg paça detayı ile favorin olabilir…

 

 

 

6.Havalı Slouchy ile Tanış!

Balon pantolon olarak adlandırılan slouchy fit denim modelleri de mom jeanler kadar hayatımızda yer edindi diyebiliriz. Rahatlığım temsilcisi olarak karşımıza çıkan jeanler arasındaki bu form için güzel bir önerimiz var! İki renk birleşimi ile jean dünyasına farklılık getiren yüksek bel slouchy fit pantolon modeli… Yaza uyumlu renk tonlarıyla hem tatilde hem de şehirde kurtarıcın olacak! :)

 

 

 

7.Şimdi Straight Fit Zamanı!

Favori jean seçimin için straight fit önerimizi inceleyebilirsin… “Ne giyeceğim?” diye düşündüğün günlerde straight fit jean modelini desenli bluzlarla veya denim gömleklerle buluşturup fark yaratabilirsin! Güneşli bir hafta sonunda onu kalın tabanlı sneakerlarla kombinlemek mükemmel olur… :)

 

 

 

8.%100 Pamuklu Denim!

Doğal dokuların bize sunduğu konforu destekleyen %100 pamuklu mom jean pantolon ile yaz günlerine hareket katabilirsin. En yoğun günlerinde onu oversize tişörtlerle veya askılı crop toplarla kombin oluşturarak modunu yükseltebilirsin! Seçim senin… :)

 

 

 

9.Ultra High Rise Skinny Gücü!

Skinnyler de mom jeanler gibi uzun süredir hayatımızda… Kusursuz görünümü destekleyen ve bedeni saran fitiyle birlikte günlük yaşamın vazgeçilmezi olduğu kesin! Crop toplarla, oversize tişörtlerle veya yaza özel keten gömleklerle rahatlıkla kombinlenebilen ultra yüksek bel skinny jean ise hayatına dahil olmaya hazır! Onu gündüz sneakerlarla akşam ise topuklu sandaletlerle birleştirip mevsimin keyfini çıkar… :)

 

 

 

10.Vazgeçilmez İki Klasik: Siyah ve Mom Fit!

Genel olarak kombinlerde sıklıkla kullanılan renklerden biri siyah! Yıllardır gardıroplarımızda kendine yer bulan en önemli formlardan biri ise mom fit! Bu iki unsurun mükemmel birleşimi ise %100 pamuklu siyah mom jean pantolon ile karşında… Ofis günlerinde veya hafta sonu buluşmalarında onu oversize gömleklerle ve dantel detaylı braletlerle kombinlemek harika olur! :)

 

 

 

Sen de jean kombinleri ile kombinlerine nasıl hareket katacağını biliyorsun! Sana önerdiğimiz parçalarla ruhundaki enerjiyi dilediğin gibi yansıtabilirsin… :) Daha fazlası için oxxo.com.tr'yi ziyaret etmeyi unutma... heart

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr