Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Aksesuar Aşkına >>
0

İster sade bir stilin olsun, istersen de çok şık parçaları bir araya getir. Her şekilde kıyafetine seviye atlatacak ve görünümünü yüceltecek detay kesinlikle kullandığın aksesuarlardan geçiyor. Çünkü aksesuarlar herhangi bir şeyi en güzel şekilde tamamlayan o şey gibi kıyafetinin tamamlayan son dokunuştur. Ayrıca stilini yansıtan en iyi detaylardır. Her kadın gibi sen de bakımlı olabilirsin. Dolayısıyla seni stilinle diğerlerinden ayıran asıl şey aksesuarların olacak. Ayrıca aksesuarlar kişiliğin için de birçok detay verir. Mesela altın rengi şık ve asil bir çizgi oluştururken, gümüş rengi aksesuarlar daha sade bir görünüm verecektir. Altın ve gümüşün yanı sıra belki de ip renkli detaylı tercihlerinle daha eğlenceli ve enerjik bir kişiliğin olduğunu da yansıtman mümkün.

 

 

 

 

 

 

 

Aksesuarlar şüphesiz seni daha stil sahibi ve özenli gösterir. Mesela yaz sıcağında sadece düz bir elbise giymek isteyebilirsin. Ya da iş hayatının koşturmasında içinde kendini rahat hissedebileceğin bir tişört ve bol bir pontolon tercih edebilirsin. Önce aksesuarların olmadan aynada kendine bak sonra da takılarını taktıktan sonra bak. Farkı göreceksin. Dolayısıyla kıyafetlerin kadar aksesuar alışverişlerine de özen göstermelisin. Çünkü o basit görünen takılar aslında görünümünün en önemli parçaları olacak. Konu madem aksesuarlardan açıldı bu yaz bizleri neler bekliyor merak etmiyor musun? Hangi modeller ve detaylar ön planda şöyle bir bakmaya ne dersin?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yaz sezonunu kıyafetler kadar aksesuarlar da bol renkli ve hareketli karşılıyor. Öyle ki hangi birini alsak diye kafa karışıklığı yaşamamak işten değil. Zira bu kadar çok çeşit, iç açıcı ve enerji veren seçenekler var ki insan hepsine sahip olsun istiyor. Mesela sezonun en büyük trendlerinden biri deniz kabukları. Geçtiğimiz yıl kendini ufak ufak göstermeye başlayan deniz kabukları bu yıl sadece takılarda değil, çantadan ayakkabıya, şapkadan kemere hemen hemen moda dünyasının her yerini sarmış durumda. İlk başlarda sadece istiridye kabuklarının yer aldığı kervana bu yıl minarelerden çeşitli deniz kabukları da katıldı. Tam yazın ruhunu yansıtan bu aksesuarlar deniz aşığı olanların da artık favorisi. Âdeta Akdeniz sahillerine götüren bu parçalar, şehirde tam bir tatil havası yaşatıyor. Deniz kabuklu küpelerden halhallara, bileklikten koleyelere oxxo.com.tr’de birbirinden şık modeller seni bekliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bununla birlikte kemik aksesuarlar da hiç olmadığı kadar revaçta. Özellikle bohem ve doğal görünümlerden hoşlanıyorsan bu aksesuarlar tam senlik. Beyaz gömlek, jean şortlar ve keten kumaşlar ile tarzı yakalayabileceğim kemik aksesuarlar uzun bir süre daha moda sahnesinde olacak. Zamanda yolculuk yapıp kemik aksesuarlar gibi günümüze güncellenerek ışınlanan bir diğer tamamlayacımız ise tokalar. Evet! Uzun bir süredir sade görünümün cool olduğu saçlara artık 90’lardaki gibi tokalar takmak serbest. 2018’in sonlarına doğru görmeye başladığımız vintage tokalar bu yıl da yerini koruyor ve korumaya devam edecek gibi. Kadife saç bantlarından taçlara, tel tokalardan klipslere bu yaz saçların da bir o kadar renkli, hareketli ve yazın enerjisiyle dolu olacak. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr