Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Aradığın Sıcaklık: Kaban ve Mont Kombinleri >>
0

Mevsim koşulları sebebiyle hepimiz sıcacık dokulara sarılmanın peşindeyiz… Özellikle sabahın erken saatlerinde yüzümüze vuran soğuğu fazlasıyla hissediyoruz. Akşam olduğunda da durum yine aynı diyebiliriz. Hepimiz kabanlarımızı, montlarımızı ve kalın ceketlerimizi gardırobumuzun derinliklerinden çıkarıp başköşeye yerleştirdik bile!

Tüm koşullar dış giyim kombinleri için uygun görünüyorken; havanın soğukluğu, yağmur, çamur veya rüzgar bizi durduramaz! Kurtarıcı kaban kombinleri veya mükemmel sportif görünüm için yardım aldığımız şişme montlar… Anlaşılıyor ki dış giyim konusunda anlatacaklarımızı buraya sığdıramayacağız. :) Hadi gel birkaç madde ile dış giyim kombinleri konusunu değerlendirelim…

1.Sezonun Yıldızı: Vegan Kürkler!

Yeni sezona başlarken kürk detaylı kabanların bu kadar popüler olacağını tahmin etmiş miydin? Biz biraz tahmin ettik diyebiliriz… Kürk dokulu kabanların muhteşem yükselişi devam ederken, dış giyim kombinleri için oldukça geniş bir yelpaze ile karşımıza çıkıyor.

OXXO’da yer alan süet dokulu kürklü kaban modeli, senin de favorin olur diye düşünüyoruz… Sana katacağı mükemmel sıcaklık çok hoşuna gidecek! Hava koşullarının getirdiği soğukluk veya rüzgar… Ne fark eder? Süet dokulu kürklü kabanın varken, kimse seni durduramaz!

 

 

 

2.İstediğin Her Şey Bir Arada!

Bir mont hayal et… Tek parça gibi görünüyor fakat dört farklı şekilde kullanılabiliyor! OXXO’nun yeni sezonda ön plana çıkan fonksiyonel mont modeli ile bu mümkün… Dört farklı şekilde kullanılabilen bu montun iç astarını çıkarıp kullanabilir veya tersine çevirip çift taraflı kullanımın keyfini çıkarabilirsin. Ayrıca çıkarılan iç astar kısmını ayrıca kullanıp çeşitlilik elde edebilirsin. Mükemmel fonksiyonel montu daha yakından keşfetmek için görsellere tıklaman yeterli! :)

 

 

 

3.Sıcaklığı Yükselt!

Vegan kürklü peluş dokular bu sezon çok popüler! Tamamen peluş dokuyla tasarlanmış olan yün karışımlı oversize kaban modelini sen de keşfet… Mevsimin getirdiği soğuk hava koşullarında sıcaklığı yükseltmek istersen, bu parça tam senlik! Onu kadife dokulu veya vegan deri wide leg pantolonlarla kombinlediğinde neler olacağını görmelisin…

 

 

 

4.Zamansız Vegan Deri!

Modası geçmeyen iki unsur olarak sayabileceğimiz vegan deri ve trençkotlar… Bu iki unsurun bir araya gelmiş hali ise OXXO’da seninle! Dış giyim kombinleri içerisinde heyecanla yer verdiğimiz vegan deri trençkot modeli, mevsime uygun kombinlerin baş tacı olacak… Bu parçayı ister yağmur çizmeleriyle ister postallarla kombinle! Mevsim koşulları ne olursa olsun stilinden ödün vermeden ruhunu yansıt…

 

 

 

5.Farklı ve Dikkat Çekici!

Denimler her mevsimde gardırobumuzun başköşesinde kendine yer buluyor. Biz de buna yönelik olarak dış giyim kombinlerine denim konusunu dahil etmek istedik. Soğuk hava koşullarına uygun olarak kullanabileceğin içi çıkarılabilen peluş dokulu denim mont… Hava sıcaklığının giderek düştüğü son günlerde onu peluş kısmıyla birlikte kullanabilirsin. Serin ama güneşli olan tatlı kış günlerinde ise denim mont modelinin iç kısmını çıkarıp yelek olarak kombinlerine dahil edebilirsin. :)

 

 

 

6.Sonsuz Yumuşaklık!

Yeni mevsim için aradığın sıcaklığı ve sonsuz yumuşaklığı kaz tüyü dolgulu şişme mont modeliyle yakalayabilirsin! İster spor kombinlerinde ister günlük hayatında dilediğin gibi kullan… Hafta sonu yapacağın açık hava yürüyüşünde kaz tüyü dolgulu şişme mont modeli yanında olsun! Onu jogger eşofmanlarla ve en sevdiğin sneakerınla bir araya getir ve sokak stiline hareket kat… :)

 

 

7.Sevilen Kaşmir Sıcaklığı!

Sonbahar ve kış mevsimlerine çok yakışan dokulardan biri sıcacık kaşmir! Kaşmir karışımlı kabanlar ve ceketler eşliğinde mevsime sıcaklık katmanın güzelliğine seni de davet etmek istedik… Bu davetimizde sana düğmeli kaşmir kaban modelini öneriyoruz. Önerimiz hoşuna giderse; kaşmir kaban modelini wide leg pantolonlarla ve oversize gömleklerle kombinleyip yeni güne hazır olabilirsin! :)

 

 

 

8.Yıldızın Parlasın!

Vegan deri dokular daima vazgeçilmezler arasında yer alıyor demiştik! Şimdi bu dokunun göz alıcı ihtişamına şahit olabilirsin… Parlak dokunu vegan deri mont modelinin peluş dokulu yaka, kol ve bel kısmıyla birlikte her ortamda fark yaratmaya hazırsın! Onu zamansız jeanlerle ve topuklu botlarla bir araya getirip neler olacağını görmelisin… Vazgeçilmez olarak birleşen vegan deri ve peluş dokuların kusursuzluğunu yakından keşfetmek için hemen görsellere tıkla! :)

 

 

 

9.Aranan Kapitone Bulundu!

Aradığın kapitone sıcaklığını bu montta bulacağına eminiz! Her sezon gündemde kalmayı başaran kapitone dokunun en güzel görünümlerinden biri uzun mont modeli ile karşında… Dış giyim kombinleri için ideal seçenek olan bu parçayı krem tonlu botlarla ve kapitone sırt çantalarıyla bir araya getirebilirsin. Oluşturacağın bu kombin ile hafta sonu rahatlığı senin olsun! :)

 

 

 

10.Dış Giyimin Vazgeçilmezleri!

Dış giyim kombinleri deyince aklımıza ilk olarak mont ve kabanlar geliyor evet… Ama bu parçaları tamamlayan aksesuarları da unutmamak gerekir değil mi? :) Dış giyim kombinini oluştururken sana yardımcı olabilecek parçalar önermek istiyoruz! Mesela yün karışımlı fransız bere modeli, yine aynı şekilde yün içerikli olan kabanlarla kombinlemek için çok ideal!

Topuklu çizmeler kadın moda dünyasının vazgeçilmezi! Uzun yıllar boyunca kombinlerde bizlere eşlik eden topuklu çizmeler, bu sezonda da favoriler arasında… Özellikle açık tonlu renklerin hakim olduğu bu sezonda krem rengi topuklu uzun çizme modeli çok hoşuna gidebilir!

İçimizi ısıtan yün içerikli aksesuarlardan bahsederken yün karışımlı eldiven modelini de görmen gerektiğini düşündük… Kış mevsiminin getirdiği soğuk hava koşullarında ellerini sıcacık tutacak olan bu eldiven ile konforu yakala!

 

 

Dış giyim kombinleri ile sen de aradığın sıcaklığı yakalamak ve daha fazlasına ulaşmak için oxxo.com.tr’yi ziyaret etmeyi unutma! :) Ayrıca IOS ve Android için OXXO App’i indirerek sürprizleri yakalamanı da isteriz…

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr