Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Bahar Güncellemesi: Makyaj Trendleri >>
0

 

 

Her sezon değişen bakım ve güzellik rotamıza bu sefer hangi trendler dahil olacak? Hangi renkler kalbimizi çalarken sezonun ritmini yakalayacağız? Birlikte bu soruları cevaplamak için güzellik dosyamızı araladık ve 2022 bahar makyaj trendleri konusunda seni haberdar etmek istedik! :)

 

1.Metalik Görünümler

2022 bahar makyaj trendleri arasında metalik görünümlere fazlasıyla yer var… Belki de yıl boyunca makyajlarımıza eşlik edecek olan bu uygulamada özellikle metalik detaylı farlar ön planda. Aynı şekilde bu parlaklığı destekleyecek highlighter uygulamaları da peşinden geliyor! :)

 

 

 

2.Daha Fazla Lifting Etkisi

Allıklar makyajımıza tamamen farklı bir boyut katmamızı sağlıyor. Yüz üzerinde uygulanacağı yer konusu ise bazı sezonlarda farklılık gösterebiliyor. :) Mesela 2022 bahar makyaj trendleri içerisinde allık uygulamasının şakaklara kadar sürülmüş şeklini görüyoruz. Bu şekilde uygulanan allık görünümü yüzü biraz daha yukarı kaldırarak lifting etkisi yaratıyor…

 

 

 

3.Çillerle Barış İlan Edildi

Çillerinden kurtulmak isteyenlere duyurulur! 2022 bahar makyaj trendleri arasında çil uygulamaları çok popüler! Eğer çillerin yoksa ve çil görünümü hoşuna gidiyorsa açık kahve tonlu bir eyeliner veya kendi teninden birkaç ton daha koyu bir fondötenle bu işi tamamlayabilirsin… Yüzünde yaratacağın küçük noktalar makyajına geçici çiller eklemeni sağlayacak! :)

 

 

 

4.Biraz Daha Parıltı!

2000’li yılların başında aşina olduğumuz parlak lip glosslar tekrar bizimle… Parlak dudaklara tekrar merhaba diyeceğimiz bu sezonda sen de renkli ya da şeffaf formlu lip glosslardan biriyle 2022 bahar makyaj trendleri için hazır olabilirsin…

 

 

 

5.Boyut Katan Süslemeler

2022 bahar makyaj trendleri içerisinde ışıltıya fazlasıyla yer var! Bunlardan biri göz çevresine uygulanan küçük yüz stickerları ile bu trendi takip edebilirsin… Işıltılı taşlarla süslenmiş veya yıldız ve kalp gibi şekillerle dikkat çeken stickerları göz makyajına dahil edebilirsin. İster göz kapağının üzerine veya uç kısmına ister göz altlarına… Bu konuda hayal gücüne güveniyoruz! :)

 

 

 

6.Kusursuz Kırmızı

Vazgeçilmez kırmızı! Yıllardır çekici ve çarpıcı görünümleriyle ilgi çeken kırmızı rujlar 2022 bahar makyaj trendleri arasında da kendine yer buldu… Çarpıcı kırmızı tonlardan oluşan mat veya parlak bitişli rujlardan biri mutlaka makyaj çantanda olsun. Çünkü bu sezon fazlasıyla kırmızı ruja kucak açacağız gibi görünüyor! :)

 

 

2022 bahar makyaj trendleri ile sen de renklen ve ışılda! Bu bahar enerjimizi yükseltecek mükemmel makyaj uygulamaları bizi bekliyor… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr