Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Gününe Renk Katacak Kombinler >>
0

 

 

 

Hava sıcaklığı düşük derecelerde ilerliyor olsa da bu durum bahar mevsimine girdiğimiz gerçeğini değiştirmez… Üzerimizde dolaşan yağmur bulutları yüzünden bir türlü güneşle kucaklaşamasak da baharın gelişini hep birlikte kutlayabiliriz. Gelecek güzel ve güneşli günler için şimdiden gardırobumuzu hazırlamak da bu kutlamalara dahil! Hadi şimdi birlikte bahara yakışan renkli kombin önerileri ile canlanalım. :)

 

 

1.Doğaya Uyumlu Tonlar!

Yeşilin her tonu bize doğayı çağrıştırıyor değil mi? Bu baharda biz de doğadan ilham alan muhteşem tonlara kombinlerimizde yer verirken yeşilin keyfini çıkarabiliriz. Henüz bunaltmaya başlamamış sıcak havalarda kullanabileceğin triko süveter ve vazgeçilmez kalıbı ile kalpleri çalan ispanyol paça pantolon! :) Bu ikiliyi çok seveceğini düşünüyoruz, hadi hemen görsellere tıkla!

 

 

 

2.Ruhunda Çiçekler Açsın!

Baharlık trikoların keyfi çok başka! Üstelik bir de çiçek desenleriyle süslenmiş trikolarla buluşmak tarifsiz mutluluk… Bu mevsimde de en çok tercih edeceğimiz desenlerden biri olan çiçekli formlara örnek olarak tek omuzlu triko modeli dikkatini çekebilir. Bahar akşamları için planlanan buluşmalarda onu en sevdiğin jeanle ve topuklu ayakkabılarla birleştirmeyi unutma! :)

 

 

 

3.Minilerin Dansı!

Özellikle bahar ve yaz ayları için sunduğumuz kombin önerileri  içerisinde favorimiz olan minilere bir yenisi daha eklendi! Üstelik capcanlı renkleriyle… Pileli mini etek modeli! Bahar ve yaz aylarındaki özel buluşmalar ve davetler için aradığın o mini eteği bulduğuna göre onu desenli crop toplarla ve topuklu terliklerle buluşturmaya hazır ol!

 

 

 

4.Mevsime Uygun Detaylar!

Yağmur bulutları dağılıp güneş açtıktan sonra tam anlamıyla baharın keyfini çıkarabileceğiz… Bu keyfe dahil edebileceğin renkli mi renkli bir hırka modeliyle seni tanıştıralım. Polo yaka formu ve viskon karışımlı dokusu ile favorin olmayı başaracak bir parça… Yüksek bel jeanlerle ve sezonun vazgeçilmezi olan kot ceketlerle birleştirebileceğin bu parçayla hemen buluş! :)

 

 

 

5.Vazgeçilmez Jogger!

Baharda tabii ki joggerlara da yer var! Jogger formlu pantolonlar artık her mevsimin vazgeçilmezi… Hem spor hem de günlük kombinlerde rahatlıkla yer verebileceğin jogger pantolon ile tanışma zamanı geldi. En sevdiğin crop toplarla veya sweatlerle birleştireceğin bu parçayı çok seveceksin! :)

 

 

 

6.Her Yere Uyumlu!

İster yoğun ofis günlerinde ister hafta sonu için planlanan buluşmalarda… Poplin gömlek modeli renkli kombin önerileri içerisinde kendine yer bulmanın yanında kombinlerini de hareketlendirmek için hazır! Onu wide leg jeanlerle ve topuklu terliklerle birleştirip sezonun popüler görünümlerinden birine ulaşabilirsin… :)

 

 

 

7.Takım Gücü!

Takım olarak kombinlenen parçalar uzun zamandır bizlere eşlik ediyor… Şimdi ise hem bahara uygun desenleri hem de tül formuyla dikkatini çekecek bir takım önerimiz var. Renkli kombin önerileri içerisinde heyecan verici görünen tül bluz ve midi etek modelleri şimdi senin olmalı! Bahar bitmeden bu iki parçanın enerjisini mutlaka yakalamalısın… :)

 

 

 

8.Hayranlık Uyandır!

Mükemmel detaylarla tasarlanmış bir triko ile tanışmaya ne dersin? Ajurlu örgüsü, yaka detayı ve parıltılı taş ayrıntısı ile adeta büyüleyen bir triko kazak… Işıltını yansıtabileceğin bu parçayı ister skinnylerle ister mom jeanlerle birleştir! Bu romantizmi destekleyecek halka küpeleri de kombinine dahil etmeyi unutma! :)

 

 

Bahara özel, gününe renk katacak kombin önerileri ile buluştun… Bu parçalar enerjine enerji katarken mevsimin keyfini çıkar! :)

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr