Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Boğa Burcu Stili >>
1

Minimalist tasarımlardan hoşlanan Boğa kadınları şık ve zarif kıyafetlerden hoşlanırlar. Pastel renkleri ve onların uyumundan çok hoşlanan boğalar, zaman zaman casual görünmekten de çok hoşlanırlar. Genellikle bakımlı ve zarif görünmeyi tercih ederler. Abartıdan ve gösterişten tamamen uzak tarzları ile akılda kalırlar. Dengeli, zarif ve uyumludurlar. Karakterinin dengeli, uyumlu ve huzur verici özelliklerini tarzında da rahatlıkla görebilirsiniz. Şıklığı sadelikle tamamlayan Boğa Kadınları feminen seçimlerini genellikle ayakkabıdan yana kullanırlar. Topuklu ve şık ayakkabı modellerini kombinlerinde kullanmaktan çekinmezler.

Stilin en önemli tamamlayıcılarından olan saç ve makyajlarında ise yine hafif dalgalı saçlar, toprak tonlarında göz ve hafif ten makyajı ile muhteşem görünecekler. Boğa kadınları için 3 kombin önerisi hazırlamayı ihmal etmekdik :)

                                      

Pastel tonlardan vazgeçemeyen Boğalar için hazırladığımız bu kombinde sezonun hot trendi olan uzun yelekleri görüyoruz. Krep kumaşıyla çok seveceğin uzun yelekleri, hem spor hem de günlük kombinlerin de kullanabilirsin. Kot pantolonlar, pileli etekler veya kot şortlarla kombinleyebileceğin gibi kalem eteğinle de kombinleyerek feminen bir görünüme sahip olabilirsin. 

                                       

Güneşli havaların vazgeçilmezi kot şortlar ise bu kombinin favorisi. Bağcıklı sandaletlerle kombinleyebileceğin kot şortunu dilersen spor ayakkabılarınla da kombinleyerek günlük ve rahat bir tarz oluşturabilirsin.

                                         

Hem şık hem de rahat kombinlerden vazgeçemeyen Boğa burcu kadını için hazırladığımız bu kombinde ise, omuzları açıkta bırakan bluzu yıpratılmış kot etek ile birleştirdik. Babet veya spor ayakkabılarla kombinleyerek stilini bambaşka bir görünüme sokmak senin elinde.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr