Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Bahar Aylarında Yapman Gereken 5 Şey >>
0

Güneşin içimizi ısıttığı şu günlerde hepimizi bahar heyecanı sardı. Güzel hava ve doğanın canlanışı ile içimiz kıpır kıpır. Bahar ayları her türlü aktiviteyi rahatlıkla yapacağın en doğru zamanlardan. Sıcak hazır aşırı bunaltmıyorken bu günleri değerlendirmek senin elinde. Sana önerimiz bu baharı doya doya yaşaman J Gelelim Bahar aylarında yapman gereken 5şeye;

1- Yaz için kendini hazırla. Yaza 1 ay kaldı ve sen hala kış modundan çıkamadıysan, yapman gereken tek şey ufak ufakta olsa spora başlamak. Evde yapacağın birkaç egzersizle bile kendini forma sokabileceğin gibi, plaj sezonu açılmadan sıkılaşabilirsin.

2- Haftasonlarını değerlendir. Cumartesi-Pazar günleri küçük kaçamaklar yapmaya ne dersin? Şehrin kalabalığı ve temposundan uzaklaşıp, günübirlik tatiller yapabilirsin. Ailen, sevgilin veya arkadaşlarınla yapacağın ufak tatiller çok iyi gelecek.

3- Festivallere ve konserlere git. Önümüzdeki birkaç ay boyunca hem konserler hem de festivaller düzenlenecek. En azından birine katılarak stresini atabilirsin. Bizim önerimiz 23-24 Mayıs'ta gerçekleşecek Chill Out Festivale katılarak, gün boyu sürecek müzik ve eğlencenin tadını çıkarman. Üniversite öğrencisi isen Bahar Şenliklerini sakın kaçırma :)

                                                  

4- Yürüyüş yap. Mis gibi havanın tadını çıkarırken, hareket etmenin keyfini yaşa. Evine en yakın sahile giderek birkaç saat yürüyerek temiz havada enerjini atabilirsin. Tempolu yüyrüyüşler kan dolaşımını ve metabolizmanı hızlandırarak daha çabuk kilo vermeni sağlayacak.

5- Akşam iş çıkışında hava hala kararmamışken dışarıda daha çok vakit geçirebilirsin. Arkadaşlarınla veya sevgilinle bir yerlerde bir kahve içmeye ne dersin? 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr