Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Bu Kombinler Baharı Selamlıyor! >>
0

 

 

Artık bahara hazır mıyız? Evet, tam olarak baharı kucaklamaya hazırız ve çok heyecanlıyız… Mevsimin tüm renklerini ve enerjisini üzerimizde taşımak için sabırsızlanırken tabii ki kombin önerileri sunmadan duramazdık! :) Sence baharın doğayla bizi buluşturan güzel etkisini kombinlerimize nasıl yansıtacağız? Hadi birlikte keşfedelim…

 

1.Baharın Temsilcisi!

Baharın temsilcisi elbiseler! Rengarenk görünümleri ve harika tasarımlarıyla kalbimizi çalan elbiseleri mutlaka bahar kombinleri içerisine dahil etmeliyiz. Buna en iyi örneklerden biri fırfırlı mini elbise! Daha ilk bakışta baharın güzel enerjisini hissetmen mümkün… Mevsim koşullarına göre onu kısa çizmelerle, daha sonra sezonun favorisi olacak topuklu terliklerle kombinleyebilirsin! :)

 

 

 

2.Cool ve Rahat!

Bahar kombinleri cool ve rahat formlarla günlerimizi hareketlendiriyor! Ayrıca doğal dokuların mükemmel dokunuşlarını da hissetmemiz mümkün… Mesela %100 pamuk içerikli baggy fit pantolon ile bu doğallığı en iyi şekilde yakalayabilirsin. Yüksek bel formu ile uyum sağlayacak olan crop toplar da unutulmamalı! :) Bu kombini dilediğin gibi sneakerlarla veya sandaletlerle tamamla ve bahar günlerinin keyfini çıkar…

 

 

 

3.Özgür Ruh!

Bahar kombinleri özgür ruhların da öncüsü olmayı başarıyor! Konforu ve doğallığı elden bırakmayanlar için mükemmel seçenek olan pamuklu oversize tişörtler bu özgürlüğü destekliyor… Günlük hayatında jeanlerle kombinleyip cool görünümün keyfini çıkarmanın yanı sıra klasikliğe biraz sıra dışı etki katmak için onu blazer ceketlerle birleştirebilirsin! :)

 

 

 

4.Desenlerin Gücü!

Desenli parçaların gücünü her sezon daha fazla hissedebiliyoruz. Bahar kombinleri içerisinde de desenlere yer vererek mevsimin coşkulu ritmini yakalayabiliriz… 70’li ve 80’li yılların ritmini bizlere hatırlatan desenli pantolonlarla bu ritme dahil olabilirsin. Crop topların dinamik enerjisini desenli straight fit pantolon ile yakalarken fazlasıyla havalı hissedeceğine eminiz! :)

 

 

 

5.Triko ve Jean Enerjisi!

Kışı bitirmek trikolara veda etmek anlamına gelmiyor… Trikolar bahar ve yaz aylarında farklı formlarıyla kombinlerimize eşlik ediyor. Buna örnek olabilecek fırfır detaylı triko hırka çok hoşuna gidebilir… Bu kombini en iyi şekilde tamamlayacak olan wide leg jean pantolonu da mutlaka değerlendirmelisin. İki parçayı ister birlikte ister ayrı ayrı kullan… Bu parçalar her şekilde bahar kombinleri için kurtarıcın olacak. :)

 

 

 

6.Farklı Denim Formları!

Denimler mevsim fark etmeksizin kombinlerin favorisi… Bunu asla inkar edemeyiz. :) Zaten bu durum bizi fazlasıyla mutlu ediyor… Straigt, cigarette, baggy, jogger derken şimdi de denimlerin etek formlarına yer verme zamanı geldi. Uzun zamandır bu form karşımıza çıkıyor ve genellikle bahar/yaz aylarında denim eteklerin enerjisini daha net hissediyoruz. Sen de şimdi bu enerjiyi kombinlerine dahil etmek istersen asimetrik mini denim etek ile buluşmaya hazır ol! :)

 

 

 

7.Mevsime Özel Detaylar!

Mevsime özel parçalar fazlasıyla kurtarıcı oluyor! Özellikle %100 pamuklu dokularla bu kurtarıcı etkiyi daha net bir şekilde hissedebiliyoruz… Pamuklu pantolonun wide leg kalıbı sana rahatlık sunarken, yine pamuklu olan crop ceket ise stilini en iyi şekilde tamamlayacak! Şimdi bu doğal içerikli mükemmel ikiliyi gardırobuna dahil etmeye ne dersin?

 

 

 

8.İspanyol Rüzgarı!

Her dönemin vazgeçilmezi İspanyol pantolonlar! Bu sezonda da denim formuyla karşımıza çıkan İspanyol paça pantolon modelleri bahar kombinleri için en güzel seçenekler arasında… İster triko üstlerle ister oversize gömleklerle kombinle! Her yere uyum sağlayan bu pantolonlarla görünümünü en iyi şekilde tamamlamak senin hakkın! :)

 

 

 

9.Romantik Dokunuşlar!

Bahar kombinleri içerisinde yer verebileceğimiz ajurlu trikolar, balon kollu bluzlar fazlasıyla romantizm yaratıyor… Şimdi sana önereceğimiz örgü detaylı crop triko ile neler yapabileceğini bir düşün! Onu özel buluşmalardan, iş günlerine kadar dilediğin zaman kullanabilir ve kombinlerine romantizm katabilirsin. Kombinini tamamlamak için ihtiyacın olan bir straight jean ve denim ceket! :)

 

 

 

10.Baharın Habercisi!

Baharın habercisi olan çiçekli desenler kombinlerimize hareket katıyor! Bahar kombinleri içerisinde kullanmayı sevdiğimiz midi etekler de bu desenlerle karşımıza çıkıyor… Tül detaylı ve çiçek desenli midi etek modeli tam olarak doğadan aldığı ilham ile bize eşlik ediyor! Baharın freshliğini destekleyen bu parçayı ister baskılı tişörtlerle ister crop toplarla buluştur… O günkü moduna göre dilediğin seçimi yapabilirsin! :)

 

 

Bahar kombinleri ile renklenmeye ve canlanmaya hazırsın… Desenler, yumuşacık dokular ve doğal içerikler eşliğinde yeni mevsimin keyfi senin olsun! Her hafta yepyeni kombin önerileri eşliğinde gardırobuna renk katmak için bizi takip etmeyi unutma… Yeniliklerden haberdar olabilmek için OXXO uygulamamızı Appstore veya Playstore üzerinden indirip üye olman yeterli! :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr