Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Dear Valentine... >>
2

Dünya’da insanlar tarafından bir gelenek hâline gelen en güzel 14 Şubat belki de. Tabii ki sevdiğin insana duygularını göstermen gereken tek gün bugün değil. Fakat o güne özel yayınlanan filmler, sosyal medyadaki paylaşımlar ve günün ambiyansını yaşatan her şey seni ister istemez bu moda sokuyor ve planlar yapmaya başlıyorsun. Belki de çift olarak geçireceğin ilk sevgililer günün bu yıl. Peki ya planın hazır mı? Mum ışığında romantik bir akşam yemeği yiyeceğiniz, şehre yakın bir hafta sonu kaçamağı yapacağınız, en romantiğinden bir sinema gecesi geçireceğiniz ya da el ele sokaklarda dolanacağınız bir gün mü olacak 14 Şubat? Yoksa hayatının aşkını bulacağın o tarihi an mı olacak? Planın ne olursa olsun, o gün sana getirecekse bu aşk dolu günde stilini de göz ardı edemezsin öyle değil mi? OXXO ekibi olarak sana birkaç önerimiz var. Okumaya devam et!

 

 

Pembe’ye Şans Ver

Her ne kadar aşkın rengi kırmızı olsa da bunun yanında bizim önerimiz tatlı mı tatlı pembelere de şans vermen yönünde. Ayrıca Paris, New York, Milano ve Londra moda haftalarında büyük bir yere sahip olması da oldukça ikna edici bir neden. Üzerine giymesen bile gömlek veya bluzunun altından giydiğinde yine romantik bir etki yaratabilirsin. Hatta istersen yıllar geçse de eskimeyecek kült dizi Sex And The City’nin modaya ilham olan karakteri Carrie Bradshaw’dan da ilham alabilirsin. Ne de olsa Mr. Big ile olan inişli çıkışlı aşkı hala hafızalarımızın bir köşesinde yüzümüzü güldürüyor. Mesela tüm gününüzü sokaklarda uzun uzun yürüyüşler yaparak geçirme planın varsa pembe tonlarındaki bir bluzu, dar bir Jean ve üzerine bir ceket ile kombinleyip, kalpli aksesuarlarınla hareketlendirebilirsin. Hem naif ve romantik stilinle sevgilinin dikkatini çekebilir hem de rahat parçalarla günü kurtarabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

Romantik Detaylar

Romantizm demişken volanları, dantelleri ve tabii ki saten kumaşları da unutmak olmaz herhalde. Mum ışığında şık bir akşam yemeği için tüm zamanların belki de en romantik kumaşı olan saten kumaştan daha iyi ne olabilir ki? Scarface filminde Michelle Pfeiffer’in saten elbisesi içerisinde kraliçe edasıyla süzülmesi boşuna değildi. Yani senin anlayacağın saten bir bluz, etek veya elbise kesinlikle gecenin kurtarıcısı olacak. Hafta sonu kaçamak planların varsa bavulunu çok doldurmadan en kilit parçaları seçmeni öneriyoruz. Volan detaylı bluzlar, Jean etek ve pantolonlar hem rahat hem de her kıyafetinle kullanabileceğin kısa topuklu bir ayakkabı ile gece gündüz her ortama uyum sağlayabilecek bir clutch çanta yeterli olacaktır. Bir iki tane de dantelli bir parça attın mı tatil bavul hazır. Şimdiden sevgilinle aşk dolu bir gün diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sevgililer Günü Koleksiyonunu Keşfetmek için Tıkla!

 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr