Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / 2019'da Neler İzleyeceğiz? >>
0

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Altın Küre Ödül Töreni’nde 2018’in en iyi yapımları seçildi. Eminiz bizim gibi sen de takipteydin. 2018’in en’leri seçilir seçilmez gözümüzü 2019’un ses getirecek yeni yapımlarına diktik. Heyecan veren ve bizi ekrana bağlayan Netflix yapımları bunların başında geliyor. Geçtiğimiz yıl Maniac, Altered Carbon, Narcos: Mexico ve The Rain gibi iddialı yapımlarıyla bizi kendine bağlamayı başardı. Peki, 2019 yılında neler izleyeceğiz sen de merak etmiyor musun? Hadi önümüzdeki günlerde iddialı başlangıç yapacak yapımlara birlikte göz atalım.

 

The Last Dance

Basketbol tutkunlarını buraya alalım. NBA efsanesi Michael Jordan’ın kariyeri hakkında bilinmeyenleri merak ediyorsan bu yapımı listene eklemelisin. The Last Dance, Michael Jordan’ın 1990 yıllarını, kariyerinin zirvesine çıktığı dönemleri konu alıyor. Daha görmediğin görüntüler ve Jordan’ın Chicago Bulls’taki takım arkadadaşlarının röportajları bu belgeselde yer alacak.

Polar

Netflix sayesinde çizgi roman uyarlamalarına fazlasıyla alıştık. Bu yıl bir yenisi daha ekliyor. Aynı isimli çizgi romanından uyarlanacak olan Polar, dünyanın en iyi suikastçısı olan Duncan Vizla nam-ı diğer Black Kaiser’a odaklanacak. Filmde Emekli olmaya karar veren Duncan, eski patronunun üstüne saldığı katillere karşı hayatta kalmaya çalışacak. Aksiyon dolu filmi kaçırmamanı öneriyoruz.

Beats

Müzikle aran iyiyse bu yapımı çok seveceksin. Beats, agorafobik bir müzik dehasının büyüme hikâyesine odaklanıyor. Söz konusu gencin yolu, sahne ışıklarından uzaklaşmış bir menajer ile kesişecek ve ikili birlikte, geçmişleriyle yüzleşecek. Filmin oyuncu kadrosunda Anthony Anderson, Khalil Everage, Uzo Aduba, Emayatzy Corinealdi ve Paul Walter Hauser yer alıyor.

Jinn

La Casa de Papel ve Dark gibi yapımlar sağolsun İngilizce dışındaki dillere alıştık. Bu kez Netflix Arapça bir dizi ile gündeme geliyor. 6 bölümden oluşan ilk sezonuyla bu yıl başlayacak olan Jinn’nin kadrosunda çoğunlukla Orta Doğu’lu oyuncular yer alacak. Bakalım sevecek miyiz?

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr