Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Dinamik ve Renkli: Sugar Garden Koleksiyonu! >>
0

 

 

Kış aylarında spor için motivasyon elde etmek zorlaşabiliyor… Hareketsizliğin esiri olurken mevsime bağlı olarak modumuz da düşük olabiliyor. Bu sebeple fazla kilolara davet çıkarabiliyoruz. Hatta yaz gelirken çoğumuz paniğe kapılıyoruz! Kış boyunca karşı koyamadığımız abur cubur tüketme isteğimizin pişmanlık çanları yaz yaklaşırken çalmaya başlıyor… Peki ne yapacağız? Tamam, şimdi hazır ol… Bahar ve yaz aylarında yakaladığımız o güzel enerjiyi kışın da yakalamak mümkün desek?

Sugar Garden koleksiyonu ile spor için aradığın motivasyonu elde edebileceksin! Renkli mi renkli, enerjik mi enerjik parçalarla harekete hazır olacaksın. Vücudun için gereken hareket ihtiyacını yeni spor koleksiyonu içerisindeki parçalarla yakalayabilirsin… Şimdi birlikte harika spor kombinleri için Sugar Garden koleksiyonunda neler varmış bir bakalım! :)

1.Hareket Zamanı!

Enerjini en yüksek seviyelere çıkaracak bir takıma ne dersin? Evde veya spor salonunda rahatlıkla kullanabileceğin mix desenli crop atlet ve yüksek bel tayt… İşte aradığın motivasyonu yakalaman için bir fırsat! Spor kombinleri içerisinde harekete geçiren enerjiyi bu iki parça  ile yakalayabilirsin! Hadi, sen de durma ve gelecek egzersizin için bu takımla tanış…

 

 

 

2.Güneşi Selamla!

Fiziksel ve zihinsel olarak rahatlamanın kapılarını açan yoga egzersizleri kışın modunu yükseltmek için ideal… Planladığın yoga egzersizleri için rahatlığı yakalamak ise esnek crop atlet ve yırtmaçlı bol pantolon ile mümkün olacak. Sen mükemmel yoga hareketlerini yaparken hafiflemenin keyfini çıkar… Üzerinde bu iki parça varken egzersizin verimi fazlasıyla yükselecek! :)

 

 

 

3.Her Koşula Uygun!

Sugar Garden koleksiyonu ile spor kombinleri mevsim koşullarına uygun olarak karşımıza çıkıyor! Yağmurlu ve rüzgarlı günlerde spor sonrası vücut sıcaklığını koruman için bu yağmurluk kurtarıcın olacak… Aynı zamanda günlük hayatın için oluşturduğun jogger, sweatshirt veya tayt kombinlerini de onunla tamamlayabilirsin! :)

 

 

 

4.Aranan Parçalar!

Spor kombinleri için aranan tüm parçalar Sugar Garden koleksiyonunda! Kusursuz bir yoga seansı için ihtiyacın olan askı detaylı crop atlet ve harem pantolon… Rahatlığın izinden giden bu parçaların harika dokularını yakından görmeli ve deneyimlemelisin. Ayrıca harem pantolon modelini hafta sonu rahatlığına da dahil etmek mükemmel olabilir! :)

 

 

 

5.Yeni Formlar!

Spor motivasyonu için sana rahatlık ve doğallık sunacak bir önerimiz var… %100 pamuklu tişört ve çift katmanlı mini şort… Egzersiz esnasında çift katmanlı şort modelinin iç kısmındaki mini şort tayt ile hareket özgürlüğü yakalayabilirsin… %100 pamuklu tişört modeli ise hem günlük hayatında hem de spor kombinleri için aradığın doğallığı sana sunuyor! :)

 

 

 

6.Tek ve Güçlü!

Tek parçanın vereceği güce hazır ol! Yoga ve pilates egzersizlerinin popüler formlarından biri olan tulumlar bu gücü yakalamak için ideal… Ekstra esnek dokusu ve harika tasarımıyla bu parça egzersizine keyif katacak. Son zamanlarda spor kombinleri konusunda popüler olan tulum formunu şimdi denemenin tam zamanı! :)

 

 

 

7.Farklı ve Etkili!

Sugar Garden koleksiyonunda yer alan parçalarla spor kombinleri oluşturmak çok keyifli! Koleksiyonda ilgi çeken parçalardan biri olan sırt detaylı atlet modelini de görmeni isteriz… Esnek dokusu ve farklı görünümü ile hem spor kombinlerini hem de günlük hayatının vazgeçilmezi olacak! Sen de şimdi onu harem pantolonlarla veya joggerlarla birleştirmeye hazır mısın? :)

 

 

 

8.Desenlerin Dansı!

Esnek dokulu parçalara dahil olan desenler bizi heyecanlandırıyor! Egzersiz zamanı geldiğinde aradığın enerjiyi depolamak için desenli yüksek bel tayt modeli sana yardımcı olacak… Ayrıca günlük kombinlerine de renk katabileceğin bu taytı crop atletlerle veya oversize sweatshirtlerle birleştirebilirsin! :)

 

 

 

9.Takım Oyunu!

Takım oyununa dahil olacağın iki parça ile tanışmaya ne dersin? Sugar Garden koleksiyonundaki göz alıcı uyumlardan birini yakalayan bu takımdaki biker tayt ve asimetrik crop atlet çok hoşuna gidecek… Rengarenk görünümüyle dikkatleri üzerine çeken takım kombininle egzersizlerine rahatlık katma zamanı! :)

 

 

 

10.Mükemmel Konfor!

Evde veya sporda aradığın konforu yakalamak için Sugar Garden koleksiyonundaki parçalardan yardım al… %100 pamuklu tişört ve desenli yüksek bel tayt ile ister egzersiz zamanlarını ister evdeki dinlenme vakitlerini değerlendir! Belki de bu parçaları hafta sonu yürüyüşüne de dahil etmek istersin… :)

 

 

Sugar Garden koleksiyonu ile spor kombinleri eşliğinde tarzına renk katmaya ve harekete geçmeye hazırsın! Şimdi kendin için seçeceğin mükemmel parçalarla enerjini yükseltme zamanı… :)

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr