Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Gardırobunu Yeni Yıla Hazırla! >>
0

 

 

2022 yılı yaklaşırken yeni bir yıla adım atacak olmanın heyecanı her yanımızı sardı… Bu heyecanla yeni yıla başlarken hedeflediğimiz başlangıçların gerçek olmasını diliyoruz. İş, ilişkiler, aile veya kişisel yaşam alanımız konusunda yapmak istediğimiz değişiklikler yeni yılda hepimize mutluluk getirsin! Güzel dileklerimizle başladıktan sonra her gün modumuzu etkileyen kombinler için iş başındayız… Yeni yılda birçok konuda değişime kucak açacaklar için gardıropları da güncelleme zamanı! Şimdi bizimle birlikte 2022’ye güzel bir başlangıç yapmaya ne dersin? Hadi sen de kombin önerileri ile mutlu başlangıçlara yelken aç! :)

1.Sıcaklığa Davet!

Yeni yılda sıcacık dokuların izinden gitmek için ideal bir triko! Püskül detayıyla göz kamaştıran bu parçayı kışa özel vegan deri mini eteklerle veya push up skinnylerle kombinlemeyi dene! Gardırobuna yenilik katmak için bu parçayla hemen tanışmalısın… :)

 

 

 

2.Vazgeçilmez Jean Dokunuşu!

Jeanler kombin önerileri içerisindeki vazgeçilmeyen parçalardan… Yüksek pamuk içerikli ve cut-out detaylı bu jean modeli günlük kombinlerini tamamlamak için hazır! Aradığın yeniliği bu yüksek bel denim modelinde bulup, cool görünümün keyfini çıkarabilirsin… :)

 

 

 

3.Minilerin Gücü!

Gardırobunda mutlaka olması gereken parçalardan biri mini elbise! Sana önereceğimiz desenli mini elbise ise nostaljik görünümü ve desenli tasarımıyla çizmeler eşliğinde oluşturmak istediğin kombinleri tamamlayabilir… Sezonun favorisi olan baget çantalarla da seni yükselişe geçirecek olan mini elbise modeli ile hemen tanışmak için görsellere tıklaman yeterli! :)

 

 

 

4.Sokağın Ritmini Yakala!

İçi puf dolgulu uzun mont modeli, sokak modasına uygun kombinlerin cool etkisini yakalamak için ideal bir parça… Her dönemin vazgeçilmezi olan postallarla kullanabileceğin uzun mont modeli, kemerli tasarımı ile farklılığın da öncüsü olmak için hazır!

 

 

 

5.Olmazsa Olmaz Balıkçı Yaka!

Geçmiş yıllardan günümüze kadar uzanan balıkçı yaka triko yolculuğu devam ediyor… Gardırobunda yenilik yaparken mutlaka bu parçayı kullanmalısın. Kombin önerileri içerisinde de çeşitlilik elde ettiren balıkçı yaka triko gününü en iyi şekilde kurtarabilir! :)

 

 

 

6.Vegan Deri Yükselişi!

Yeni yılda gardırobunu canlandıracak bir parça ile geldik! Vegan deri dokulu jogger pantolon… Jogger pantolonlar zaten kalbimizde fazlasıyla yer edinmişken bir de vegan deri versiyonu görmek harika! Günlük hayatında veya ofis kombinlerinde ona bir şans verebilirsin… :)

 

 

 

7.Klasik Blazer Esintisi!

Blazer ceketler artık hayatımızın her anında kurtarıcı olabiliyor! Yeni yılda sen de ofis günlerini veya kutlamaları değerlendirirken oluşturacağın kombinlerde bu blazer ceket modeline yer verebilirsin… Bel kısmı kemerli olan bu parçayı ister jeanlerle ister kumaş pantolonlarla kombinle! :)

 

 

 

8.İspanyol Paçaya Dönüş!

Nostaljik görünümün anahtarı olan İspanyol paça pantolonlar tekrar sahnede! Gardırobuna yenilik katarken hem desenli hem de flare formlu olan pantolon modelini tercih edebilirsin… Topuklu botlarla ve asimetrik bluzlarla bu parçayı kombinle ve farkını yansıt!

 

 

 

9.Yünlü Dokulara Kucak Aç!

OXXO’da her sezon çok sevilen yün karışımlı uzun kaban modeli mutlaka gardırobunda yerini almalı… Zamansız parçalardan biri olan bu kabanı ister sportif görünüm ister klasik kombinler için kullan! Yeni yıl için sana fikir verebilecek kombin önerileri devam ederken bu parçaya dolabında hemen yer aç! :)

 

 

 

10.Vazgeçilmez Sweatshirt!

Sweatshirtler artık günlük hayatımızdaki birçok kombinin aradan parçası oldu! Rahatlığın keyfini çıkarmak için ideal seçenek olan pamuk içerikli bu sweat favorilerin arasına eklenecek… En sevdiğin jeanlerle veya yüksek bel taytlarla birleştirmek heyecan verici! :)

 

 

 

11.Sürdürülebilir Modayı Selamla!

Tencel(Lyocell) ve pamuk karışımlı içeriğiyle doğaya kucak açan bol pantolon modeli ile tanışma vakti! Geri dönüştürülebilir yapısı, nefes alabilen ve anti bakteriyel özellikli kumaşı ile kombinlerinin baş tacı olacak bir parça! Bol pantolon modelini sezonun favorisi olan blazer ceketlerle veya oversize gömleklerle birleştirebilirsin… :)

 

 

 

12.Takım Oyununa Dahil Ol!

Uzun zamandır takım şeklinde kullanılan parçaların mükemmelliği kombinlerimize eşlik ediyor… Şimdi ise biraz nostaljik etkiyi yükseltecek hırka ve etek kombini seni bekliyor! Desenli görünümü ile 70’li yıllardan ilham alan bu takımı yeni yılda mutla dolabına dahil et! :)

 

 

Kombin önerileri ile gardırobunu güncellemeye hazırsın! Ruhuna uygun detayların keyfini çıkarabileceğin parçalar ve daha fazlası oxxo.com.tr’de seni bekliyor… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr