Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Haftanın Her Gününe 1 Kombin! >>
1

 

 

Haftanın her günü “ne giyinsem?” diye düşünerek gardırobun önünde kararsızlık yaşarken ne kadar vakit kaybediyorsun? Sabah işe/okula gitmek veya dışarı çıkmak için hazırlanacağın herhangi bir zaman diliminden önce kombinlerini planlamış olmak sana vakit kazandırabilir… Biz de şimdi sana yardımcı olabilmek için haftanın 7 gününe özel kombin önerileri ile karşındayız! Hadi başlayalım…

 

1.Gün: Pazartesi Gününe Flare Dokunuşu!

Geçmişten günümüze kadar kombinlerin vazgeçilmezi olan flare pantolonlar pazartesi sendromunu hafifletebilir! Pamuk karışımlı esnek dokusu ve mükemmel kalıbı ile yeni haftaya yüksek enerjiyle başla… Rahatlıktan yana olduğun bir pazartesi için onu sneakerlarla, şıklığın ritmini yakalamak istediğinde ise topuklu botlarla kombinlemen mümkün!

 

 

 

2.Gün: Vegan Deri ve Skinny Uyumu!

Haftanın ikinci günü için vegan deri ve skinny fit uyumunu yakalaman mümkün… Bedeni saran kusursuz skinny ile gün boyu rahatlığa ulaşmak harika olabilir… Vegan deri ceket ile güçlü ve enerjik görünümün keyfini çıkarabilirsin. Şimdi kombin önerileri ile haftanın geri kalanı için gereken enerjiyi depolayacaksın! :)

 

 

 

3.Gün: Feminen Etkiyi Yakala!

Haftanın 3.gününe geldiğinde hala enerjini en yüksek seviyede tutmak için birkaç parçaya ihtiyacın olabilir… Öncelikle mevsime özel olarak tercih edebileceğin bu parçalar mutlaka dolabında bulunmalı diyebiliriz. Triko elbise, uzun trençkot ve uzun çizme! Evet, bu mükemmel üçlü ile tam olarak mevsime uygun ve feminen etkili bir görünüm yakalayabilirsin! :)

 

 

 

4.Gün: Jean Konforu Seninle Olsun!

Hafta sonuna yaklaşırken jeanlere göz kırpma vakti gelmiş demektir! Asla vazgeçemediğimiz jeanler arasından mom fit formunu tercih ederek sezonda yükselişe geçen polo yaka kazaklarla kombinini tamamlayabilirsin. Hava durumuna göre bu kombin çizmelerle veya sneakerlarla ön plana çıkarılabilir! :)

 

 

 

5.Gün: Desenler ve Cut-Out Detaylar!

Hafta sonundan önceki son çıkış… Artık bütün haftanın koşuşturması enerjini ele geçirmeye başlamışken kendine konforlu kombinler seçebilirsin. Bahar aylarının vazgeçilmezi olan V yaka oversize triko hafif formlarıyla çok hoşuna gidecek… Desenli görünümüyle modunu yükseltirken cut-out detaylı jean pantolon kombinini fazlasıyla havalı hale getirebilir! :)

 

 

 

6.Gün: Sürdürülebilir Formlar!

Jogger pantolon modellerinin yeri artık bambaşka diyebiliriz. Bu formun sürdürülebilir haliyle karşımıza çıktığı en güzel örneklerden biri OXXO’da… Tencel(Lyocell) ve pamuk içerikli jogger pantolon modelinin hem geri dönüştürülebilir hem de anti bakteriyel kumaşa sahip olması harika! Cumartesi gününe doğallık katacak olan bu pantolonu ister trikolarla ister sweatlerle birleştir, seçim senin… :)

 

 

 

7.Gün: Sunday Funday!

Haftanın son gününe geldiğinde rahatlığın en üst seviyesine ulaşmak senin hakkın! Bunun için yumuşacık dokulu parçalar önermek istedik… Kapüşonlu sweatshirt ve jogger sweat pantolon… Bu ikili ile ister spor ister hafta sonu yürüyüşlerini değerlendir! Belki de Pazar sabahı için organize edeceğin bir kahvaltı etkinliğinde bu kombini tercih edebilirsin… :)

 

 

Haftanın her gününe özel kombin önerileri ile sen de şipşak hazırlanıp yeni güne enerjik başlayabilirsin! Daha fazlası için oxxo.com.tr’ye gelip üye olmaya ne dersin? :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr