Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Hasır Alarmı >>
3

Önümüz arkamız, sağım solumuz hasır! Bir yaz klasiği olan hasır çantalar bu yaz hiç olmadığı kadar yükselişte. Öyle ki sadece çanta olarak değil, birbirinden farklı şapka modelleri hatta ayakkabı modellerine kadar sıçradı bu detay. Anlayacağın plaj modasının yegane aksesuarı bu kez sokakları istila etmiş durumda. Ne yalan söyleyelim biz de bir hayli memnunuz bu durumdan. Hem vintage görüntüsüyle, hem bohem havasıyla hasır detayları fazlasıyla seviyoruz. Keza moda dünyası da aynı şekilde.  Zira moda haftalarında defilelerde adeta bir hasır çağrısı baş gösterdi. Biz de bu çağrıya kulak verdik ve hasır sevdamızı tasarımlarımıza yansıttık. Sen de hasıra bizim kadar ilgi duyuyorsan hemen oxxo.com.tr'ye tıkla. Birbirinden trend ve cool hasır detaylı modeller seni bekliyor.

 

 

 

 

Özellikle hasır şapkalar sezonun gözde parçalarından. Kylie Minogue`dan Miranda Kerr`e kadar pek çok ünlü, bu yaz kombinlerini hasır şapkalarla tamamladılar. Hatta Dakota Johnson'nun bu konuda fazlasıyla obsesyonu var diyebiliriz. Sokak stili görünümlerinin çoğunda onu hasır şapka ile görmen mümkün. Hasır aksesuar deyince aklına sadece çanta ve şapka gelmesin! Çünkü bu yıl hasır örgülere, terlik ve ayakkabılarda da sık sık rastlayacağız. Özellikle taban kısmı hasır ve rattan olarak tasarlanan terlikleri jean pantolonlarınla ve  şortlarınla, elbiselerinle ve bilekte biten bol pantolonlarınla kombinleyerek tek dokunuşla fark yaratabilirsin. Bununla birlikte hasır çantalar keten elbiseler ve jean şortlarla şahane uyum sağlıyor. Tek bir parçayla hem gündüz hem gece her ortama uyum sağlayabileceğini unutma. Bu aksesuarları kullanırken kırmızı, turuncu,mavi gibi daha canlı ve enerjik renkleri tercih ettiğinde bahar ve yaz aylarının ruhunu taşıyacaksın. Hasır çantalar aynı zamanda espadril ve sneaker gibi ayakkabılarla da oldukça cool görünüyor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hasırın sadece yazın ve baharda kullanabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. İçinde olduğumuz mevsim geçişlerine de fazlasıyla uyum sağlayabilirler. Mesela ince bir gömlek ve etek veya pantolon ile de gayet hoş duracağı kesin. Hatta oxxo.com.tr'de yer alan mavi şeritli ve metal tokalı hasır çanta tam da bu dönemlerin çantası. Hasır detayıyla yaz aylarına gönderme yaparken, mavi kumaş detayıyla da adeta sonbaharı karşılıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Bu yıl oxxo ekibi hasır şapka modellerine de fazlasıyla cool, renkli ve eğlenceli bir yorum getirdi. Sezonda dikkat çeken ponpon ve püskül detayları OXXO modellerinde de en cool haliyle yer alıyor. Sadece plaj için sokak stilini tamamlayabileceğin hasır şapka modelleri bulabilirsin. Yüzünü güneşten etkili bir şekilde korurken bir yandan da anından cool bir havaya sahip olacaksın. Tabanı hasır espadril ve terliklere ise bayılacağından şüphemiz yok. Henüz gardırobuna hasır detaylı parçalardan eklemediysen hemen mağazanın yolunu tut. Ya da daha hızlı bir şekilde oxxo.com.tr'ye tıkla. Birbirinden cool, trend ve içini ısıtan hasır parçalar seni bekliyor. Tükenmeden acele et!

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr