Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Hırkaların Cool Hali >>
5

Anneanne ya da babaannenin gardıroplarına girmeye hazır mısın? Bir dönem üzerimizden çıkarmadığımız, modası geçince kapalı kapılar ardına sakladığımız hırkalar tekrar hayatımıza girdi. Hırkalar bir dönem sadece büyükannelerimizin değil, kültür dünyasından da birçok kişinin ilgi odağındaydı. Mesela Amerika’lı şarkıcı-söz yazarı ve Nirvana grubunun vokalisti Kurt Cobain’in en sevdiği parçalardandı. Öyle ki 1993 yılında özel kayıtlarından MTV Unplugged In New York’da bile o meşhur hırkasını üzerinden çıkarmamıştı. Bu yıllanmış parçalar kış sezonunda da en hit parçalardan biri olacak. Oversized modelinden kısasına, asimetrik olanlarından desenlisine bu kış stilini onlarla tamamlayacaksın. Bir zamanlar burun kıvırdığın, ev sınırları dışında asla giymediğin büyükanne hırkaları havaların serinlemesiyle birlikte sokak modasını etkisini altına aldı. Fakat konu stil yaratmak olduğunda belki de en çok zorlandığın parça bu oluyordur. Büyükannemizin gardırobunun olmazsa olmazı bu parçaları cool bir şekilde kombinlemen gerekiyor. Aksi halde fazlasıyla demode görünebilirsin. Merak etme senin için hırkasever sokak yıldızlarının peşine düştük ve birçok fikri bir araya getirdik. Hırkaları nasıl kombinleyeceğin sorunsalına son vermek için okumaya devam et.

 

 

 

 

 

•Hırkaları seksi ve şık bir havaya sokmak aslında sandığından da kolay. Basic bir hırkayı düğmelerini ilikleyerek midi boy bir etekle kombinleyebilirsin. Hırkanın ilk düğmesini açıp bir omzunu açıkta bıraktığında şık bir görünüm elde edeceksin. Bu stilinle gündüzden geceye şıklığa hakim olacağın kesin.

•Gece dışarı çıktığında elbisenin üzerine üşümemek için alacağın şey her zaman bir sorun olduysa hırkalara bir şans vermeni öneriyoruz. Oversize bir hırka hem seni soğuktan koruyacak, hem de gece kıyafetine salaş bir hava katarak cool bir görünüm sağlayacak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

•Skinny pantolon ve tişört ikilisini uzun ya da kısa oversized hırkalarla kombinleyebilirsin. Günlük hayatında üzerine mont gibi sana yük olacak bir şey almak istemediğinde kurtarıcın olacak.

•Büyükannenin hırkasıyla cool görünmek istersen, onu belinden bir kemer ile kombinlemeyi dene. Midi boy etek ve minimal bir bot ile sokak stili yıldızlarını aratmayacaksın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

•Daha önce de söylediğimiz gibi sezonda hırkaların birçok farklı modelini bulabilirsin. Bunlardan biri de transparan modeller. Bu parçaları gece stilinde kullanabilirsin. Deri pantolon ile harika bir uyum yakalayacaklar.

•Yüksek bel ve bol pantolonlarının içine sokarak giyebilirsin. Pantolonun paçası kısaysa kitten topuk bir ayakkabıyla giyebilirsin.  

•Retro görünümleri seviyorsan hırkalarla zamanda yolculuğun en cool halini yaşayabilirsin. Farklı renk ve desenli hırka ve triko etekleri bir arada giymeyi denemelisin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr