Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Historical Romance Koleksiyonumuzla Tanış >>
0

Historical Romance koleksiyonumuz mağazalarda ve oxxo.com.tr’de yerini aldı. Victorian döneminin modern detayları ile günümüze ilham olan koleksiyon ile bahara taptaze bir başlangıç yapabilirsin. Tarihsel dokunuşların barok esintileriyle modern hale getirildiği Historical Romance koleksiyonumuzda feminen ayrıntılar ile kendini özel hissedeceksin.

Uçuş uçuş volanlar, fırfırlar ve bağlama detaylarının modelleri hareketlendirdiği bu koleksiyonda İlkbahar-Yaz sezonunun olmazsa olmaz parçaları bulunuyor. İpek ve pamuk kumaşların yumuşacık dokusu ve kalitesi ile üretilen koleksiyon ürünleri ile dolabını değerli kılacak parçalar ekleyebilirsin. Parıltılı nakışlar, şık aksesuarlar ile kombinlerini tamamlayarak stilini oluşturabilirsin. 

 

 

 

 

 

Historical Romance

Kadife parçalar her ne kadar kışlık gibi görünse de geçiş mevsimlerinde de rahatlıkla kullanabileceğimiz ürünler arasında yer alıyor. Özel baskı tekniği ile ısınan havalara ayak uyduran kadife parçalar, şıklık algısını güçlendirecek. Romantik stilden vazgeçemeyenlerin çok seveceği, nakışlı bilekten bağlamalı ayakkabılar, kadife takımlar, volanlı bluzlar ile bahar aylarını taptaze karşılayabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Romantik Kombinler

Dolabımızın en şık parçaları belki de şifondan üretilen parçalardır. Bu sezon OXXO’da sık sık göreceğimiz desenli, fırfır detaylı şifon elbise ve bluzlar bahar ve yaz aylarında en çok tercih edeceğimiz modellerden. Şifon elbise modellerini tamamlamak istersen, fırfır detaylı kot ceketler ile tamamlayabilirsin. Sezonun en beğenilen parçalarından olan altın sarısı topuklu ayakkabılar ise, koleksiyonumuzun güçlü bir tamamlayıcısı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şık Parçalar

Kombinlerimizin tamamlayıcı parçaları çantalar ve ayakkabılar koleksiyonumuzun en güçlü parçaları arasında. Bilekten bağlama detayı ve nakış işlemeleri ile romantik bir tarzı olan nakış işlemeli topuklu ayakkabılar çok şık. İçerisinde metalik simler barındıran büzgülü çanta ise her kombinle rahatlıkla kullanabileceğin parçalar arasında.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volan Detaylar

Koleksiyonun en beğenilen parçalarından olan jean ceket ve pantolon modelleri birer arzu nesnesi değil mi? Dolabımızın en zamansız parçalarından olan jean ceketler bu sezon volan detayı ile birleşerek hem cool hem de romantik bir görünüme kavuşuyor. Tül bluzlar ve her mevsim severek kullandığımız büstiyerler de feminen kombinler oluşturmamıza yardımcı olacak. Paçaları volanlı jeanleri ise hem topuklu ayakkabılarla hem de beyaz spor ayakkabıların ile kombinleyebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr