Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / İçini Isıtacak 6 Kazak Kombini >>
0

 

İlk kazaklar 15.yüzyılda İngiliz Manş Adaları’nda yaşayan balıkçıların eşleri tarafından örülüyordu. Okyanuslara açılan balıkçılar için kazaklar fazlasıyla korucuydu. İngilizler, kalın örme yapısıyla balıkçıları sert hava koşullarına karşı koruyan kazaklara “jersey” diyorlardı. Bu kazaklar genellikle lacivert renkte oluyordu. Gelişen ticaret ile ülkelere yayılan kazaklar, kullanışlı yapılarıyla işçiler tarafından da tercih edilmeye başlandı.

Kazak serüvenimiz böyle sürüp giderken, bu parçalar moda dünyasında sarsılmaz bir yere sahip oldu.  Her sezon sayısız seçeneklerle karşına çıkan ve dolabında kendine yer bulan bayan kazak modelleri, kış aylarının vazgeçilmezi oldu.

Sıcak tutan dokuları ve cezbeden renklerle sunulan bayan kazak modelleri sayesinde güçlü görünümlere ulaşman mümkün… Yeni sezonda kullanabileceğin ve ilgini çekebilecek kazak kombinleri ile sen de stilini yükselişe geçirebilirsin!

 

1.Örgü Detayların İzinden Giden Sıcaklık

Saç örgüsü detaylarıyla hoşuna gidebilecek bayan kazak modelleri ile sen de sezon modasını yakala! Her ortama adapte olabilen bayan triko kazak modellerinin gücünü keşfederek tarzını şekillendir…

Kumaş pantolon ile uyum yakalatan bayan kazak modeli sayesinde harika bir kombin oluşturabilirsin… Bot veya çizmelerle tamamlayacağın triko kazak kombinine hayran kalacaksın! Bayan triko kazak modelleri ile oluşturacağın kombinlerini, hem iş hem de günlük hayatında rahatlıkla kullanabilirsin.

 

 

 

2.Enerjik Görünüm Sunan Çizgili Desenler

Çizgili kısa kazak modeli, enerji dolu bir görünüm elde edebilmen için ideal bir seçenek! Kısa bayan triko kazak modelini dilersen beyaz gömleklerle de kombinleyebilirsin. Sezon favorilerinden biri olan slouchy jean pantolonları da mutlaka denemelisin. Çizgili desenlerle ortaya çıkacak olan sonuca hayran kalmak için aynaya bakman yeterli!

 

 

 

3.Bisiklet Yaka Kazakla Buluşan Yumuşak Doku

Yumuşacık dokusuyla vazgeçilmezlerin arasına eklenecek bir parça desek? Yumuşak tuşeli dokuyu ve salaşlığı bir araya getiren bisiklet yaka kazak modeli, her an kurtarıcın olabilir. Kombin konusunda çaresiz kaldığında bisiklet yaka bayan triko kazak mükemmel bir çözüm! Yüksek bel pantolon eşliğinde kombinini tamamlarken kürk ceketi de bu ahenkli görünüme dahil etmelisin.

 

 

 

4.Muhteşem Kalıplarla Balıkçı Yaka Zarifliği

Her dönemde sevilerek kullanılan boğazlı kazak modelleri yeni sezonda da karşında… Kombin çeşitliliği sunan boğazlı kazak modelleri ile denimleri bir araya getirmek harika bir fikir. Benzersiz uyum için bedeni saran kalıbı ve yumuşacık dokusuyla sunulan balıkçı yaka kazak modelini yüksek bel denim etekle bir araya getir… Topuklu bot ya da çizmelerle tamamlayacağın kombininle yeni sezona hazırsın…

 

 

 

5.Balon Kollu Kazak ile Narin Dokunuş

Crop kesim balon kollu triko kazak modeli, yeni sezonda mutlaka denemen gerekenler arasında en üst sırada yerini alıyor. Balon kol kesimi ile ön plana çıkan modelin dokusu da bir o kadar yumuşak… Bol pantolon ve kürk ceketlerle kullanabileceğin balon kollu triko kazak modeli, bir an önce dolabına dahil olmalı! Balon kollu bayan kazak modeli, dokulu deriden oluşan çanta ve süet botlarla da bütünlük yakalaman için isabetli bir seçim!

 

 

 

6.Salaş Kazaklarla Gelen Rahatlık

Geniş kalıbıyla rahatlık sunan salaş kazak modelleri ile gününü hareketlendir! Uzun triko kazak modeli, boğazlı yapısı ve bedeni sarmayan duruşuyla konforlu bir seçim oluyor. Tayt veya skinny pantolon ile kullanabileceğin uzun triko kazak modeline bir şans verebilirsin. smiley Oversize bayan triko kazak modeli ile uzun çizmelerin şıklığını da bir araya getirerek hoş detayları tarzına ekle!

 

 

Sen de tarzını yansıtabileceğin bayan triko kazak modelleri içerisinden dilediğin parçayı seç ve sezon modasına dahil ol! Yeni sezonda renkli ve canlı dokularla sunulan Oxxo bayan triko kazak modelleri ile elde edeceğin kombinler göz kamaştırsın…

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr