Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / İçini Isıtacak Sonbahar Kombinleri >>
0

 

 

Sonbaharla birlikte düşen hava sıcaklıkları bizi sıcacık dokulara yönlendiriyor… Gardırobumuza gelen sonbahar rüzgarıyla birlikte hepimiz için trikolar, vegan deriler veya peluş dokular ilk tercih oluyor. Bu durumda daha fazla beklemeden seni sonbahar kombinleri ile buluşturmak istedik… Yeni güne hazırlanırken oluşturacağın kombinlerde mevsimin etkisini en iyi şekilde yakalaman için biz buradayız! İçini ısıtacak mükemmel sonbahar kombinleri ile sen de ışıldamaya hazır ol! :)

 

1.Sıcacık Vegan Kürkler!

Havalar soğumaya başladığına göre vegan kürkler kombinlerde yerini alabilir! Tüm mevsim boyunca sıcaklığını hissedeceğin vegan kürk kabanı; mini etek ve trikolarla kombinleyip hafta sonu akşamı için planlanan etkinliklerin yıldızı olabilirsin… Aynı zamanda bu parçayı ofis günlerindeki klasik kombinlere de dahil edebilirsin!

 

 

 

2.Şimdi Triko Zamanı!

Trikolar iyi ki var! Mevsimin kurtarıcısı olan bu parçalar şimdi farklı formlarla kalbimizi çalmak için hazır… Polo yaka tasarımıyla ve harika dokusuyla çok hoşuna gidecek bir triko ile tanışmaya ne dersin? Rahatlığıyla ve sevdiğin parçalarla olan uyumuyla bu parça dolabının starı olacak! Mesela polo yaka triko modelini haftanın son iş gününde onu mom jeanlerle veya straight fitlerle birleştirmek isteyebilirsin…

 

 

3.Mevsime Yakışan Kusursuz Skinny!

Şimdi seni OXXO’da efsaneleşmiş olan parçalardan biriyle buluşturalım! Pamuk ve Tencel(Lyocell) içerikli dokusu, toparlayıcı yapısı ve esnek dokusu ile kalbini çalacak skinny pantolon… İster günlük hayatında ister ofis günlerinde bu parçadan yardım alman mümkün! Sezonun favorisi olan blazer ceketlerle, vazgeçilmez oversize gömleklerle veya içini ısıtan trikolarla bu skinny çok yakışacak… :)

 

 

 

4.Triko Elbise Aşkı!

Tek parçanın gücüyle yükselişe geçmek ister misin? Eğer cevabın evetse bu triko elbise tam senlik! Yırtmaçlı tasarımı ve fitilli örgüsü ile sonbahar kombinleri için ideal seçenek olan bu parçayı; uzun çizmelerle ve trençkotlarla kombinlemek mükemmel olmaz mı? Bizce harika olur! :)

 

 

 

5.Mevsime Keyif Kat!

Mevsime keyif katan dokular yepyeni formlarla karşımıza çıkıyor! Bu sonbaharda sen de hava koşullarına uygun şekillerde kombin yapabilmek için paraşüt kumaşla tasarlanan jogger pantolon modelinden ilham alabilirsin. Kargo cepli formu ve rahatlığı ile hafta sonundaki açık hava yürüyüşlerin daha keyifli hale gelecek! :)

 

 

 

6.Sıcaklığı Yakala!

Serin rüzgarların estiği günlerde evden çıkmadan önce sana sıcaklık sunacak parçalardan birini kombinine dahil etmek gerekebilir. Balıkçı yaka kazaklarla ve kargo pantolonlarla oluşturduğun kombinleri en iyi şekilde tamamlayacak olan vegan kürk ceket modeli aradığın sıcaklık için ideal seçenek!

 

 

 

7.Zamansız Sweatshirt!

Sweatshirtler artık hayatımızın her anında bize eşlik ediyor! Bu rahatlığı bir kere yakalamışken bırakmak istememiz de çok normal değil mi? Sevdiğimiz tüm parçalarla birleştirebildiğimiz sweat modelleriyle kargo pantolonları, seamless taytları veya wide leg pantolonları dilediğimiz gibi kombinleyebiliyoruz. Bu özgürlüğün her formunu keşfetmeni istediğimiz için aşağıdaki kapüşonlu sweatshirt modeli ile tanışmanı istedik! Hadi hemen görsellere tıkla…

 

 

 

8.Sezonun Yükseleni!

Yeni sezonda yükselişe geçen parçalardan biri kuşaklı uzun kaban modelleri! Renk seçenekleriyle göz kamaştıran bu kabanlardan biri mutlaka senin olmalı… Hem ofis günlerinde hem de günlük hayatında dilediğin parçalarla kullanabilirsin. İster postal botlarla ister uzun çizmelerle! Her kombinine dahil edebileceğin kuşaklı kaban modeliyle mevsime keyif katmaya hazır ol…

 

 

 

9.Efsane Triko Takımlar!

Hem evde hem de dışarıda rahatlıkla kullanabileceğin triko takımlar sonbahar kombinleri için mutlaka gardırobunda olmalı! Hafta sonu dışarıda geçireceğin keyifli vakitlerde veya evde rahatlık aradığın zamanlarda bu takım seni çok mutlu edecek! Bedenden uzak rahat kesimiyle bu sonbaharda triko üst ve triko pantolon modeli eşliğinde sıcaklığı yakalaman mümkün… :)

 

 

 

10.Mevsime Özel Vegan Deri

Vegan deri pantolonlar saklandıkları yerden çıktı! Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte içimizi ısıtan dokulardan biri olarak vegan derilerle buluşmaya hazırız… Trikolarla veya sweatlerle eşsiz bir uyum yaratan vegan deri pantolon modelleriyle sen de mevsimin ruhunu yakalayabilirsin. Sana önereceğimiz krem rengi baggy fit deri pantolon sonbahar kombinleri için favorin olabilir! :)

 

 

Sen de şimdi içini ısıtacak dokuların hakim olduğu parçalarla mevsimin keyfini çıkarabilirsin… oxxo.com.tr’de seni bekliyoruz! :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr