Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Joker Eleman; Sweatshirt >>
0

Sportif kombinlerin aranan parçası sweatshirtler, son birkaç sezondur sınırlarının ötesine çıkmayı başardı. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Zira onları artık pantolondan eteğe, blazer ceketten elbiseye herşeyle kombinlemek yeni cool. Çok yönlü kullanım özellikleriyle gardırobumuzun vazgeçilmezleri arasına girdi bile. Âdeta bir joker parça olan sweatshirtler ilk zamanlarında spor giyimin bir parçasıydı. Hatta gardırobumuzda eşofmanlar ile ayrı bir bölümde duruyorlardı. Çünkü onların görevi spor yaparken, markete giderken, evde televizyon izlerken veya uyurken sadece bizi rahat ettirmekti. Artık bu devir kapandı. Onlar artık sokak modasının yeni ikonları arasına girdi. Bu konforlu parçayı her kombinin kahramanı yapmak mümkün. Özellikle ne giyeceğine kararsız kaldığın o günlerde oversize bir sweatshirt hayatını kurtaracak emin olabilirsin.

 

 

 

 

 

 

Öyle ki, ister pırıltılı bir etek, elbise ya da pantolon üzerinde istersen eşofman üzerinde giyin, sweatshirtler harika iş çıkarıyor. Mini eteklerinle de harika bir uyum sağlıyor. Sana da hem rahat hem şık hem de dinamik görünmenin tadını çıkarmak kalıyor. Moda dünyasında yerini üst sıralara taşıyan sweatshirtleri tabii ki artık sadece spor ayakkabıyla giymene gerek olmadığını söylememize gerek yok sanıyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sokak stili yıldızlarının en sevdiği kombin kalem etek, oversize bir sweatshirt ve zarif bir topuklu ayakkabı olduğunu biliyor muydun? Zira bu kombinle moda haftalarında sokakların tozunu atıyorlar. Bol, dar, uzun, salaş, dar, düz, desenli…. İstediğini seçmekte özgürsün. Bol ve salaş sweatshirt modelleri kış günlerinde kat kat giyinmek, rahat ve sıcak kalmak için mükemmel bir seçim.

İster sneaker ile spor bir görünüme bürün, istersen topuklu ayakkabı ile ters köşe yap. Kalem etekler ile sweatshirtleri birlikte kullanmaya pek alışık değilsen denemeni öneriyoruz. Renk ve desen uyumu ile sokak modasının nabzını tutacağına şüphe yok. Sadece kalem etekler değil, aklına her boy etek ve şortla kombinleyebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu jokerparçaları kombinlerken biraz daha farklılık arıyorsan onları farklı kıyafetler ile birleştirmeyi dene. Mesela kapüşonlu sweatshirtünün üzerine blazer ceket giymeyi deneyebilirsin. Bu kombini skinny bir jean ve sneaker ile tamamladığında hem blazer ceketin şıklığı hem de sweatshirt'ün salaş çizgisi ile dikkatleri üzerine çekeceksin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sweatshirtleri kombinleyebileceğin bir diğer parça ise tabii ki gömlekler. Özellikle uzun elbise gömleğin üzerine giyerek stilinde fark yaratabilirsin. Elbise demişken, ince askılı mini ya da mini bir elbise üzerine oversize sweatshirtün ne kadar cool göründüğünü biliyor musun? Mutlaka denemelisin!

Uzun ve bol sweatshirt’leri de elbise gibi kolaylıkla giyebilirsin. Kalın külotlu çorap ve loafer ayakkabılar ile birlikte uzun giyebilir, üzerine şişme bir mont veya deri ceket geçirerek görünümü tamamlayabilirsin. Beline takacağın kemer ise stiline feminen bir dokunuşun anahtarı olacak.  

Gardırobun yeni demirbaşı, yılın üç mevsimi rahatlıkla kombinleyebileceğin sweatshirtlerine yenilerini eklemek veya eskileri değiştirmek için hemen oxxo.com.tr adresine tıkla. Birbirinden renkli modelleri at sepete ve cool olmanın tadını çıkar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr