Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Kirpiklerinizi Dört Adımda Belirginleştirin >>
0

60’lı yılların moda ve makyaj dünyasında ön plana çıkmasıyla beraber kalın kaşlar ve belirgin kirpikler makyajın en önemli unsuru haline geldi. Doğal şekli korunarak inceltmeden alınan kaşlar kış aylarında hemen hemen her yerde karşımıza çıkarken bu bahar  olduğundan daha hacimli görünen ve bakışları ön plana çıkartan kirpikler bize eşlik edecek.

OXXO ailesi olarak  genç yaşlarda tazelikten gelen doğal güzelliğin kişiye en yakışan makyaj olduğunu düşündüğümüz için özellikle gündüz vakti takılan takma kirpikleri abartılı buluyoruz. Sabah evden çıkmadan önce uygulayacağınız birkaç basit yöntemle gün boyu dolgun ve belirgin kirpiklere sahip olabileceğini biliyor muydunuz?

Daha belirgin ancak doğal kirpikler için makyaj uygulamanız esnasında size gereken üç şey; kirpik kıvırıcı, rimel ve kirpik pudrası ya da normal pudra.

                      

 

1. Daha belirgin kirpikler için ilk adımda yapmanız gereken onları kirpik kıvırıcısıyla kıvırmak. Makyajınıza başlamadan önce uygulayacağınız  kıvırıcıyı kurutma makinasıyla ısıtarak kirpiklerinize uygularsanız daha belirgin olacaklardır.

2. Rimelinizi kirpik diplerinden uçlara dıoğru tek haline uygulayın.

3. Belirgin kirpiklerin uzun süre dayanmasında en önemli etken hacimlendirici kirpik pudrası. Eğer kirpik pudrası bulamazsanız bebek pudrası da yardımcı olacaktır. Ufak bir kaba döktüğünüz pudrayı kulak çubuğu yardımıyla rimel uyguladığınız kirpiklerinize dipten uca sürün.

4. Pudra nedeniyle beyazlaşan kirpiklerinize tekrar iki kat rimel uygulayarak göz makyajınızı sonlandırabilirsiniz.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr