Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Whatsapp Artık Bilgisayarda >>
0

Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte nefes aldığımız her anın içine giren teknoloji ihtiyaçlara göre neredeyse hemen hemen her gün kendini yenilemeye devam ediyor. Blackberry'le birlikte altın çağını yaşayan anında mesajlaşma programı BBM, Apple tarafından geliştirilen Whatsapp'la beraber yerini ona bırakmış ve zaman içinde de tarihin tozlu sayfalarına karışmıştı. Hemen hemen her ay kendini güncellemesiyle kullanıcı sayısını katlayarak arttıran, Marc Zuckerberg tarafından satın alınmasıyla da uzun süre gündemden düşmeyen Whatsapp herkesin eli ayağı haline gelince telefonlardan sonra bilgisayarlarda da kullanılacak şekilde yenilendi.

Programın blogu üzerinden dünyayla paylaşılan habere göre bundan sonra bilgisayar başında çalışırken, araştırma yaparken ya da herhangi bir konu için internette gezerken de çok sevdiğiniz arkadaşlarından habersiz kalmayacak, akıp giden grup konuşmalarından bihaber olmayacaksınız. Peki programı bilgisayarınızda kullanmanız için ne yapmanız gerekiyor? Google Chrome üzerinden  https://web.whatsapp.com adresine girdikten sonra karşınıza çıkan QR kodunu Whatsapp'ta taratın. Taramadan sonra eşleşecek olan Whatsapp ve İnternet sayesinde menünüz, arkadaşlarınız ve sohbetleriniz karşınıza çıkacak. Yalnızca iki dakikanızı ayıracağınız bu işlemle arkadaş gündeminizde akıp giden her konuyu yakından takip edebilir, işleriniz bölmeden de kısa molalar vererek motivasyonunuzu arttırabilirsiniz.

Blog üzerinden duyurulan bu haber milyonlarda Whatsapp tutkununu sevindirecek gibi görünüyor ancak bir kötü haberimiz var. Şimdilik Blackberry, Android, Nokia S60 ve Windows Phone'larda kullanabilinen uygulama Apple'ın getirdiği kısıtlamalar nedeniyle İOS işletim sistemine sahip telefonlarda çalışmıyor.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr