Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Mevsime Uyumlu Bluz Kombinleri >>
0

 

 

Her sezon kombinlerimizde yer vermeyi sevdiğimiz birçok parça var… Renkleri, dokuları ve mevsime uyumları ile favorimiz olan bu parçalar, sezonun öne çıkan detayları eşliğinde ilgimizi çekiyor. Peki 2022 yılının baharında sen gardırobunda ne gibi değişiklikler yapacaksın? Favorin olan kombinlerde hangi parçaları ön plana çıkaracaksın? Biz sana yardımcı olmak için bu hafta bluz kombinleri ile karşındayız! Bluzlarla oluşturacağın mükemmel kombinlerin keyfini çıkarmak için mükemmel zamanlama…

1.Romantizmi Kucakla!

Fırfırlı görünümler, balon kollar… Romantizmin etkisini fazlasıyla hissettiren bu detaylar bir bluz modelinde bir araya geldi! Fırfırlı ve özel dokulu bluz modeli… Ofis günlerinde kurtarıcın olacak, gündüzden akşama uzanan günler için kombinlerini en iyi şekilde tamamlayacak bir parça! Fırfırlı bluz modelini mom fit pantolonlarla veya sezonun vazgeçilmezi wide leg jeanlerle kombinlemek harika olabilir… :)

 

 

 

2.Mükemmel Uyum!

Farklı yerlerde kullanabildiğimiz uyumlu parçalar gardırobumuzun vazgeçilmezi! Bluz kombinleri için bu parçalardan biri imdadımıza yetişiyor… Pamuk karışımlı özel dokusu ve balon kol tasarımı ile dikkat çeken bluz! İster jeanlerle birleştirip günlük kombinlerini tamamla, ister mini eteklerle kombinleyip özel buluşmalarına şıklık kat… :)

 

 

 

3.Feminen Etki!

Bluz kombinleri içerisinde birçok farklı görünüme ulaşmak mümkün… Bunlardan biri feminen etkiyi yakaladığımız çekici parçalar! Bağcık detaylı crop bluz modeli tam olarak buna uygun… Hafta sonu için planladığın arkadaş buluşmalarında veya küçük kutlamalarda bu parçanın enerjisini dilediğin gibi kullanabilirsin…

 

 

 

4.Takım Gücü!

Uzun zamandır takım olarak kullanılabilen parçalar favorilerimiz arasında yer alıyor… Bluz kombinleri için de bu durum geçerli diyebiliriz. Özellikle büzgü ve bağcık detaylarıyla ön plana çıkan bluz modellerine eşlik eden pantolonlar kalbimizi çalmayı başarıyor! Tek omzu zincir detaylı büzgülü ve bağcıklı bluz modeli dikkatini çekebilir… Onu en iyi şekilde tamamlayacak büzgülü pantolon modelini de mutlaka değerlendir! :)

 

 

 

5.Vazgeçilmez Dokular!

Sevdiğimiz dokular her sezon farklı formlarıyla karşımıza çıkıyor… Şimdi ise viskon karışımlı ve beli bağlama detaylı bluz modeli bizimle! Balon kol ve düğme detayıyla romantizm yaratan bu parçayı viskon içerikli bol pantolonlarla veya çok sevdiğin jeanlerle buluşturmak harika olabilir… Bu kombini mevsime uyumlu hale getirmek için blazer ceketlerden de yardım alabilirsin! :)

 

 

 

6.Sıra Dışı Dokunuşlar!

Bahar ve yaz aylarında daha sık dahil olduğumuz davetler ve özel organizasyonlar için bluz kombinleri kurtarıcı oluyor! Şimdi karşına çıkan tek omuz detaylı, fırfırlı ve beli bağlamalı bluz modeli ile bulunduğun her ortamda fark yaratabileceksin… Onu mini eteklerle veya kısa şortlarla kombinlerken sezonun favorisi olan topuklu terlikleri de mutlaka bu görünüme dahil etmelisin! :)

 

 

 

7.Farklı Formlar!

Bodysuitler bir süredir kombinlere farklılık katarken bluz kombinleri içerisinde de kendine yer buluyor… Çekici ve etkili detaylarla karşımıza çıkan bu parçalardan birini sana önermek için sabırsızlandık! Kruvaze detaylı ve sırt kısmı çapraz askılı olan bodysuit modeli ile ister gündüz ister akşam buluşmaları için dilediğin görünümlere ulaşabilirsin! :)

 

 

 

8.Desenlerin Dansı!

Tül dokulu bluz modellerinin popülerliği devam ederken bunun bir de desenli halini denemeye ne dersin? Bluz kombinleri için ideal bir seçenek olan çiçek desenli tül bluz modeli bahar aylarında ve yaz akşamlarında dahil olacağın buluşmalarda sana eşlik etsin! Desenli tül bluz modelini wide leg jeanlerle veya pileli mini eteklerle buluşturup mevsime uyumlu harika detayları bir araya getirebilirsin… :)

 

 

Bluz kombinleri ile mevsimin enerjisini en iyi şekilde yakalamaya hazırsın! Şimdi oxxo.com.tr’ye gelip daha fazlasını keşfetmeye ne dersin? :)

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr