Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Mevsimin Başrolü: Elbiseler! >>
0

 

 

Elbiselerin popülerliği hiçbir zaman kaybolmuyor ama bahar ve yaz aylarında onlara daha fazla yöneldiğimiz bir gerçek… Elbise kombinleri ile mevsimin yüksek enerjisini ve güneşin sıcaklığını hissederken her günümüzü neşelendirebiliyoruz! En yoğun günlerde bile desenleriyle ve tasarımlarıyla kalbimizi çalan elbiseler modumuzu yükseltiyor! Peki bu sezon senin modunu yükseltecek elbise hangisi? Hadi birlikte seçelim…

1.Romantik Bohem!

Romantik detaylarla birleşen bohem desenler fazlasıyla heyecan verici! Bahar ve yaz aylarında tercih edeceğin elbise kombinleri için bu detaylar seni çok mutlu edecek… Fırfır ve volan ayrıntılarıyla göz kamaştıran midi elbise modelinin bohem desenleri seni dansa davet ediyor! Onu sezonun favorisi olan topuklu sandaletlerle veya terliklerle birleştirip yeni güne hareket katabilirsin… :)

 

 

 

2.Harekete Davet!

Bahar mevsimi geldikten sonra ruhumuzdaki enerji yükselirken gelecek olan güneşli yaz günlerine de hazırlık yapmış oluyoruz… Üzerinde mevsimin ritmini hissedebileceğin doğal içerikli bir elbise ile bu hazırlığa başlayabilirsin. %100 pamuklu dokusu ve katlı volanlı tasarımı ile büyüleyen mini elbise modeli şimdi senin olmalı! Bahar bitmeden tanışman gereken bu parçaya ulaşmak için hemen görsellere tıkla… :)

 

 

 

3.Aradığın Hafiflik!

Elbise kombinleri içerisinde dokularıyla hafiflik sunan parçalar tercih sebebi oluyor… Artan sıcaklık dereceleri bizi bunaltmaya başlamadan önce hafiflik arayışımız başlıyor! Bu arayışa uygun olan bir asimetrik elbise ile karşındayız! Mix desenli görünümü ve viskon içerikli dokusu ile elbise kombinleri içerisinde kullanabileceğin bir parça! Onu bir kemerle birleştirip iş günlerini veya hafta sonu buluşmalarını en iyi şekilde değerlendirebilirsin… :)

 

 

 

4.Şimdi Biraz Renk!

Elbise kombinleri içerisinde farklı renklere yer vermek harika… Ayrıca her rengin farklı bir enerjisi olduğunu da biliyoruz. Özellikle capcanlı renkler, fazlasıyla yüksek enerji vererek günümüze canlılık katabiliyor. Sen de bu enerjiyi yakalamak için %100 viskon içerikli kruvaze elbise modelinden yardım alabilirsin… Onu topuklu sandaletlerle veya hasır detaylı terliklerle kombinlemek mükemmel olmaz mı? :)

 

 

 

5.Vazgeçilmez Siyah!

Herkesin dolabında mutlaka olması gereken parçalar vardır… O parçalardan biri tabii ki siyah elbise! Sen de mevsime özel dokusuyla ve mükemmel kalıbıyla seni mutlu edecek bir siyah elbise arıyorsan doğru yerdesin… İnce askılı midi elbise modeli mükemmel siyah kombinin için çok uygun… Kurtarıcın olacak bu parçayı çok sevilen bantlı terliklerle ve baget çantalarla kombinleyip feminen enerjiyi yükselişe geçirebilirsin! :)

 

 

 

6.Desenli ve Çarpıcı!

Sen de elbise kombinleri oluştururken çarpıcı bir etki yaratmak istemez misin? Bunun için tercih edeceğin balon kollu desenli elbise modeli bahar ve yaz aylarında vazgeçilmezin olabilir… Hafta sonu davet edildiğin küçük kutlama partileri, hafta içi buluşmaları onunla daha keyifli geçecek! Bahar akşamlarının serinliğinde onu blazer veya vegan deri ceketlerle birleştirmek isteyebilirsin! :)

 

 

 

7.Çiçekler Açtı!

Bahar gelince uyanışa geçen doğaya ayak uydurmak için çiçek desenleri kombinlerimize dahil etmeyi çok seviyoruz! Mutluluk veren bu desenleri elbise kombinleri içerisinde kullanmak da bir başka… Hava sıcaklığı yükselirken çiçekli kruvaze elbise modelini giyip bu kombini bir sandalet ve hasır çanta ile tamamlayabilirsin! :)

 

 

 

8.Doğal Dokulara Yolculuk!

Bahar ve yaz aylarında kullanacağımız parçaların hem renkleri hem de dokuları ile doğaya yolculuk etmek mümkün… Viskon ve pamuk karışımlı doğal dokuların izinden gitmek de harika değil mi? Buna çok uygun bir elbise önerimiz var! Düğme ve kuşak detaylı midi elbise modeli mevsime uygun kombinlerinde nefes alabilen muhteşem dokusuyla yanında olsun…

 

 

Elbise kombinleri ile canlanma vakti geldi! Hadi sen de şimdi daha fazlasını keşfetmek için Appstore veya Playstore üzerinden OXXO uygulamamızı indir ve yeniliklerden anında haberdar ol… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr