Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Mutlaka Denemeniz Gereken Topuz Modelleri >>
0

Kadınların en çok kullandığı saç modelleri arasında topuz geliyor. Hem kullanışlı hem de şık bir görünüme sahip olan topuz saç modellerini hepimiz sık sık kullanıyoruz. Gün geçtikçe modanın da değişmesiyle karşımıza çıkan yeni modeller ilham oluyor. Yeni nesil topuz modelleri, abartıdan uzak ve cool görünümlü. Evde tek başına da yapabileceğin ilham olacak pratik topuz modellerini aşağıda seninle paylaştık. 

 

 

Mikro Topuzlar

 

 

Günlük kullanımı da çok kolay olan mikro topuzlar çok cool görünmüyor mu? Hafif fönlediğin saçlarını lastik toka yardımı ile toplayarak bu görünümü elde edebilirsin. Bohem bir stil için arkadan yapacağın iki ayrı topuz ile istediğin görünümü yakalayacaksın. İkili topuzları yaparken saç spreylerinden faydalanıp saç ayrımını belirginleştirip, saçlarının karışmasını önleyebilirsin. Mikro topuz görünümünü, doğal tonlarda makyajla tamamlayıp, kulağına sezonun trendi olan büyük küpelerden takabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salaş Topuzlar

Belki de günlük hayatımızda en çok kullandığımız modeller arasında salaş topuz modelleri gelir. Hem kullanışlı hem de pratik olan bu model cool bir stilin olmazsa olmazı. Sokak modasının da son zamanlarda göz bebeği olan bu model yaz aylarında da kullanılması en kolay modellerden biri. Saçlarını yıkayıp kuruttuktan sonra lastik veya tel tokalar ile ense hizasından saçlarını dağınık bir şekilde tutturarak bu görünümü yakalayabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sımsıkı Topuzlar

Hem gece hem de gündüz kullanılabilen sıkı topuzlar podyumların da favorisi. Sprey, tarak ve lastik toka yardımı ile elde edebileceğin sıkı topuzları gündüzden geceye rahatlıkla kullanabilirsin. Hem sokak stilinde hem de ofiste severek kullanacaksın. Sıkı topuzları yaparken saçlarınızı istediğiniz yerden ayırın. Elleriniz veya parmaklarınız yardımı ile düzelttikten sonra lastik toka ile toplayın, ardından at kuyruğunu saçınızın etrafında dolayıp tel tokalar ile tutturabilirsin. 

 

 

 

 

 

 

Yenileri keşfetmek için tıkla!


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr