Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Ofis Makyajı Nasıl Olmalı? >>
0

İş hayatında bakımlı ve özenli görünmek çok önemlidir. Her ne kadar sabah evden çok erken çıkıyor olsak da çoğu kadın, makyajını tamamlamak için bir iki ürün kullanır. Ofis makyajında önemli olan şeylerden biri sade ve şık görünmektir. Abartısız fakat bakımlı görünmek en önemli noktalardan biridir. Hem sağlıklı hem de taze bir görünüm hedeflediğimiz ofis makyajında birkaç ürün kullanarak makyajımızı tamamlayabiliriz. Hafif bir bb krem veya renkli nemlendirici ile başlayacağımız makyaja, gözlerimize rimel ve hafif bir far ile canlılık katabiliriz. Yanaklara canlı görünebileceğimiz bir allıkla renk vererek, ruj ile makyajı tamamlayabiliriz. Senin için seçtiğimiz ideal ofis makyajı görünümlerinden kendine göre olanı uygulayarak iş hayatında her zaman bakımlı ve canlı bir görünüm elde edebilirsin.

 

 

Natural

 

Ofis hayatında doğal görünümlü makyajlar her zaman daha çok tercih edilir. Hem gündüz kolaylıkla kullanabildiğimiz bu makyaj türünü geceye de rahatlıkla uyarlayabiliriz. Koyu renk ruj ve şeftali tonlarında bir allıkla gece de çok rahat kullanabileceğimiz bu makyaj stilinde, aydınlık bir cilt görünümü ile çok sağlıklı görünebilirsin. Hafif parlak nude bir ruj ile bahara uygun taptaze bir görünüme sahip olacaksın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kırmızı

Kırmızı ruj makyajı her kadın için olmazsa olmazdır. Özellikle ofis stilinde de sıklıkla kullanılan kırmızı rujlar sağlıklı bir ten makyajı ile çok güzel bir bütün oluşturuyor. Doğal görünümlü bir ten makyajını uyguladıktan sonra, gözlerinizi hafif bir far ile renklendirip kalem çekebilirsiniz. Allık ve bronzerla cildinizi renklendirip kırmızı rujunuzu sürerek pratik ofis makyajı oluşturmuş olacaksınız. Hem iş yemeğinde hem de bir toplantıda kolaylıkla kullanabileceğin bu makyaj stili ile çok hoş görüneceksiniz.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr