Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Romantik Hikaye L.A. >>
2

Her sezon birbirini çürüten moda trendlerini ve akımlarını görmeye alıştık. Her biri de bir şekilde bize kendini kabul ettirmeye ve bir öncekini unutturmayı başarıyor. Fakat koskoca moda dünyasında her türlü trend ve akımı arkamızda bırakabilsek de gardırobun en zamansız parçasından ne olursa olsun vazgeçemiyoruz. Tabii ki denimden bahsediyoruz. Her sene olduğu gibi bu yılda denim ile yepyeni bir hikaye yazdık. L.A. bu kez her zamankinden çok daha farklı bir yorumla karşında. Geçtiğimiz yıl denim on denim trendiyle bu zamansız parçaya asi bir yorum getiren OXXO tasarımcıları, bu kez denimi daha feminen ve şık formlarla buluşturdu. Fırfırlarla hareketlendirdi, yakaları omuzlara düşürerek romantizm kattı, sıcak renklerle buluşturdu ve desenlerle taçlandırdı. Belden bağlama detayları ise L.A. Koleksiyonu'nun tüm bu özelliklerine dinamizm kattı. Bu sezon L.A. Koleksiyonu'nda kendini daha şık, daha mutlu ve güzel hissetmen için denimin gücü sana eşlik edecek. Sen de bu hikayeye dahil olmak, renklerle kendine anlam katıp kendini mutlu hissetmek istersen koleksiyonu keşfetmeye başla. Yeni L.A. kadını bu kez tavrıyla ve duruşuyla başka bir tınıyla karşında.

 

 

 

 

Günlük hayatta da, iş hayatında da bir çoğumuzun en sık kullandığı parçaların başında denimler geliyor. Hem zamansız hem de oldukça şık kombinlenebilir olması da bize her sezon yeni fikirler veriyor. Hal böyle olunca da bu yeni önerilerimizi seninle paylaşmadan da edemiyoruz. L.A koleksiyonu, romantik görünümler, bağlama detayları, fırfırlar, düşen omuzlar, enerji veren renkler ve desenleriyle şehirde adeta yaz tatilini yaşatıyor. Buz mavisi ve fuşya tonlarının hakim olduğu L.A. Koleksiyonu'nda günün her anına uygun bir parça bulman mümkün. Günlük hayatında hem şık hem görünmek istediğinde bu seri senin için yeni önerilerle dolu. Tabii ki koleksiyonun ana parçası denimler. Yaz aylarının en vazgeçilmez parçası denim şort modelleri ise başrol oyuncusu. Hırka ve kimono modelleri ise yaz akşamları esen rüzgarda üzerine atman için seçilmeyi bekliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu sezon L.A. hiç olmadığı kadar hareketli ve romantik. OXXO ekibi olarak biz bile hangisini seçsek bilemiyoruz. Zira her biri ayrı bir arzu nesnesi rolünde. Mesela ince askılı denim salopet L.A. Koleksiyon'un hem favori hem de en güçlü parçalarından. Serinin en romantik tasarımı ise fırfırları ve asimetrik kesimiyle şüphesiz baskılı kruvaze etek. Tabii denim şortlar da yeni L.A. Koleksiyonu'ndan nasibini aldı. Klasik bel çizgisi yerine denizin dalgalarını andıran bel kesimiyle olmadığı kadar hareketli haliyle karşında.

 

 

 

 

Fikir Mi Arıyorsun?

L.A. Koleksiyonu birbirinden şık, dikkat çekici ve yaz aylarını tüm enerjisiyle yansıtabileceğin parçalarla dolu. Peki ya nasıl kombinleyeceksin? Merak etme,  bu sorun için de bir kaç önerimiz var. Mesela koleksiyondaki dokulu saten detaylı kimono romantik tamamlayıcılar arasında. İki farklı rengiyle ister geceye ister gündüze rahatlıkla kullanabilirsin. Şık bir akşam yemeği programında veya yaz rüzgarlarının estiği bir akşamüstünde görünümüne romantik ve şık bir dokunuş katabilirsin. Denim şort ve önden bağlamalı bluz ile gündüz, şık bir pantolon ve bluz ile kombinlediğinde şık bir akşam yemeğine hatta bir toplantıya bile gidebilirsin. Önden bağlamalı kısa bluz ise üç farklı rengiyle denimlerle uyum içinde. İster şort, ister tulum istersen de pantolon... Aklına gelen her parçayla rahatlıkla giyebilirsin. Tabii ki yazın en sevilen parçası elbiseyi de unutmadık. Lacivert ve mavi renklerinin harmanlanan uzun elbiseyi hasır espadril ve sandaletlerle kullanabilirsin. Yaz akşamlarının eğlenceli partilerinde rahat ama bir o kadar dikkat çekici bir şeyler arıyorsan fuşya ve mavini en romantik tonuyla buluşturduğumuz V yakalı çift askılı elbise ve omuzları düşük elbise kurtarıcı rolünde. L.A. Koleksiyonu'nun en tatlı ve farklı parçası ise önü boydan boya bağlamalı crop top bluz. Özellikle denim ile kombinlendiğinde cool ve bir o kadar romantik bir görünüm elde edebilirsin. OXXO'daki birbirinden şık aksesuarlarla bu görünümlerini tamamlamayı da unutma. Küpe, gözlük, çanta, ayakkabı... Aklına ne gelirse, sen o gün stilini hangi parça ile tamamlamak istersen bir sürü alternatif OXXO mağazalarında ve oxxo.com.tr'de seni bekliyor.

 

 

 

 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr