Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Romantizm Dorukta >>
1

Yeni yıl telaşı bitti derken, şimdi de Sevgililer Günü için heyecan dorukta. Şimdiden 14 Şubat telaşın başladıysa eminiz ne giyeceğin konusunda da kafanda deli sorular başlamıştır. OXXO ekibi olarak bu özel günde etkileyici bir iz bırakacağın parçaları senin için seçtik bile. İster evde romantik bir film gecesi, ister dışarıda şık bir akşam yemeği, istersen de dışarda sakin bir gece… Bugün için planında her ne varsa oxxo.com.tr’de birçok parça bulabilirsin. Sevgililer Günü’nde yaşayacağın heyecan ve telaşta sana eşlik edecek stiller ile kendine güvenin artacak ve bugünün tadını çıkaracaksın. 14 Şubat stil önerileri için bu yılının trendlerini de unutmadık tabii ki. Başta romantik fırfırlar, iddialı transparan detaylar ve danteller olmak üzere mutlaka dikkat çeken bir detayı stilinde bulundurmanı tavsiye ediyoruz. Tabii renkleri de unutmayalım. Kırmızının romantizmini siyahın asaleti ile buluşturduğunda çarpıcı bir etki yaratacağına emin olabilirsin. Naif bir görünüm için krem ve beyaz tonlarından da destek alabilirsin.

 

 

 

Sevgililer Günü’nde ne giyeceğine karar vermeden önce o gün rahat mı, salaş mı yoksa şık mı olacaksın karar vermelisin. Tabii bu programınla doğru orantılı olacak. Mesela sinemaya gidecek ve sonrasında uzun romantik yürüyüşler yapacaksanız şık olduğu kadar rahat kombinler tercih etmelisin. Sweatshirt veya kazak ile etek ikilisi ile bu görünümü yakalayabilirsin. Tercihini pantolondan yana kullanmak istersen yüksek belinden farklı paça detaylarına, bol kesimlerden derilere birçok seçenek bulabilirsin. Kış aylarının en cool ayakkabısı postallar ile bu kombinine cool bir hava katabilirsin. Yağmur ihtimaline karşı içi çizgi desenli yağmurluğunu da alabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şık bir mekânda romantik bir akşam yemeği gibi bir planın varsa şık ve göz alıcı bir elbise tercih edebilirsin. Neyse ki OXXO’da birçok parça seni bekliyor. Çiçek desenli, fırfır detaylı ve kruvaze kesimli elbiseler ile romantik bir görünüme bürünürken, ince askılı parıltılı modeller ile cool parti kızına bürünebilirsin. Her ne kadar üzerine paltonu giyecek olsan da mekânın serinliğine kapılmaman için suni kürk şallar ile kıyafetini tamamlayabilirsin. Asimetrik saten etek ile topuklu bilek botlar da bir hayli şık bir alternatif. Aynı kumaş ile kombinini tamamlayarak gece boyu satenin zarifliğini üzerinde taşıyabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sezonun hit parçalarından olan deri montları da unutmayalım. Yakası gece soğuğuna yakası kürk detaylı uzun deri montun sıcaklığı ve cool duruşuyla karşı koyabilirsin. Kırmızı eldivenlerini de unutma. Bu romantizm dolu gecede âdeta parizyen stilinle göz kamaştıracaksın. Diz üstü çizme ve sivri burun ayakkabı gibi şık modeller de gecede sana eşlik edecek. Bu romantik stilini tamamlayacağın aksesuarlar ile taçlandırabilirsin. Özellikle sezonda yükselişte olan saç bantlarına ve inci detaylı aksesuarlara göz atmanı öneriyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr