Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Tatil Hazırlığı: Valizinde Olması Gereken Parçalar >>
0

 

 

Tatil zamanı geldi! Süresi ne kadar olursa olsun ve hatta nereye gidersek gidelim günlük yaşamın koşuşturmasına biraz ara vermek hepimize iyi geliyor… Belki bir hafta sonu kaçamağı veya uzun bir tatil! Şehrin yoğunluğunu geride bırakıp kendimize vakit ayırmak, farklı yerler keşfetmek, dinlenmek ve yazın tadını çıkarmak için mükemmel zaman…

Her şeyi planladın ve tatile gideceğin gün yaklaşıyor… Peki valizin hazır mı? Yanında neler götüreceksin? Kafanda bu kadar soru varken seni yalnız bırakamazdık… Şimdi tatil kombinleri için mutlaka valizinde olması gereken parçaları seçme zamanı. Biz bu konuda yardımcı olmaya hazırız, başlayalım!

 

1.Tatile Hareket Kat!

Tatil kombinleri önerirken elbiselerden ilham almak harika! Sen de tatil valizine mutlaka hareketli detayları olan bir elbise eklemelisin. OXXO’da bulabileceğin cut-out detaylı elbiselerden biri olan boyundan bağlamalı uzun elbise modeli tatil için çok ideal! Onu ister hasır terliklerle ister topuklu sandaletlerle kombinle!

 

 

 

2.Kurtarıcı Etkiyi Yakala!

Bazı parçalar tatil kombinleri de dahil birçok kombin için kurtarıcı oluyor. Onlardan biri cut out detaylı crop top modeli… Yeni sezonda çok sevilen wide leg pantolonlarla, desenli eteklerle veya mini şortlarla mükemmel bir bütünlük yakalamak için ondan yardım alabilirsin. Bu parçanın kurtarıcı etkisini en iyi şekilde hissetmek için şimdi görsellere tıkla ve onu sepetine ekle! :)

 

 

 

3.Eteklerin Vazgeçilmez Uyumu!

Mini etekler her zaman hayatımızda ve mevsim ne olursa olsun farklı formlarla kombinlerimizde onlara yer verebiliyoruz. Yaz aylarında desenlerin ve viskon içerikli dokuların enerjisini bir araya getiren mini eteklerden biri şimdi karşında! Asimetrik kesimi ve göz alıcı desenleriyle seni büyülemeye hazır olan bu parçayı mutlaka tatil valizine eklemelisin! :)

 

 

 

4.Kombinlere Kimono Etkisi!

Tatil kombinleri için fazlasıyla kullanışlı olan kimonoları mutlaka değerlendirmek gerek… Tatil valizinde kesinlikle olmalı dediğimiz kimonolardan birini şimdi seç! Bizim önerimiz; püsküllü ve desenli kimono modeli! Hem plajda bikini ve mayo üzerinde hem de mini şort ve crop top kombinlerinde rahatlıkla kullanabilirsin…

 

 

 

5.Doğadan İlham Al!

Tatil kombinleri için en güzel seçeneklerden biri doğal içerikli dokular diyebiliriz. Özellikle konforlu wide leg pantolonların tencel içerikli dokuları buna en iyi örnek! Yaz tatilinde rahatlığı ve şıklığı bir arada bulmak istediğin zaman bu parça yanında olsun… Onu triko atletlerle veya askılı crop toplarla kombinlemek harika! :)

 

 

 

6.Detayların Gücüyle Canlan!

Farklı detaylarla karşımıza çıkan elbiselerle canlanmaya devam ediyoruz. Tatil kombinleri içerisinde bu güzel enerjiyi desteklemek için sen de biye detaylı midi elbise modeliyle tanışabilirsin… Tatildeki akşam yemeği vakitlerinde veya şehre dönüş vakti geldiğinde hafta sonu buluşmalarında onu kombinlerine dahil edebilirsin.

 

 

 

7.Desenlerin Enerjisine Eşlik Et!

Desenlerle kalbimizi çalan parçalar yaz mevsimine enerji katmaya devam ediyor… Sen de bu enerjiye eşlik etmek için çiçek desenli mini tulum modelinden yardım alabilirsin. Tatil valizinde mutlaka olması gereken parçalardan biri olduğunu düşünüyoruz ve onu çok seveceğine eminiz… Ayrıca davetlerde veya özel buluşmalarda bu parçaya yer vererek sen de modunu yükseltebilirsin…

 

 

 

8.Tatilde Takım Uyumu!

Tatil kombinleri içerisinde uyum yakalamaya devam etmek için takım gücünü kullanabilirsin… Son dönemlerde çok sevilen takım kombinlerden birini seçip tatil valizine dahil etmek çok iyi olur… Eğer kararsız kaldıysan sana önereceğimiz crop top ve midi etek ile harikalar yaratabilirsin. Bu iki parçayı ayrı şekilde başka kombinler içerisinde de kullanabilir ve çeşitlilik yakalayabilirsin! :)

 

 

 

9.Minilerin Gücünü Keşfet!

Mini elbiselerin desenli, fırfırlı ve cut-out detaylı formları tatil valizinde mutlaka bulunmalı! Saydığımız elbiseler için en iyi örneklerden biri olarak sunabileceğimiz fırfırlı mini elbise modelini görmen gerek… Fırfırlı ve cut out detaylı tasarımıyla tatil akşamlarına hareket katabileceğini düşündüğümüz bu parçayı daha yakından görmek için hemen görsellere tıkla! :)

 

 

 

10.Tatil Valizinin Olmazsa Olmazı Aksesuarlar!

 

  • Makrome Detaylı Aksesuarlar

Son dönemlerde el yapımı makrome aksesuarlar çok sevildi! Aksesuarlara çok yakışan bu formları sen de tatil kombinleri içerisinde kullanabilirsin… Tatil valizine ekleyeceğin makrome el çantası ve halka detaylı terlik modeli kurtarıcın olabilir. Bu iki parça hem elbiselere hem de yapacağın diğer kombinlere en iyi şekilde eşlik edebilir… :)

 

 

 

  • Vazgeçilmez Şapka ve Gözlük İkilisi!

Hem günlük hayatında hem de tatildeyken güneşten korunmak çok önemli… Tatildeyken plajda geçireceğin vakitler veya gezintiye çıktığın zamanlar için mutlaka bir gözlük ve şapka kullanman gerekiyor. Gözlerini güneşin zararlı ışınlarından korunmak ve saçlarını güneşin yıpratıcı etkisinden uzak tutmak için bu için bu ikili tam olarak kurtarıcı… :)

 

 

Sen de tatil kombinleri için kurtarıcı olarak valizine eklemen gereken parçaları seçip hazırlığa başlayabilirsin… Daha fazlası için oxxo.com.tr’ye göz atabilirsin! :)

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr